Twee Su-34 stralen botsen in het russische Verre Oosten

0
822

MOSKOU, 18 januari. /TASS/. Twee Sukhoi Su-34 jachtbommenwerpers hebben botste in de lucht over de Straat van Tatary (of het tataars Straat) in het russische Verre Oosten Khabarovsk Regio, een bron in de regionale agentschappen van de wetshandhaving vertelde TASS op vrijdag.

“Volgens voorlopige gegevens, het ongeval over het tataars Straat. Twee Su-34 jets verdween het van de radar schermen dicht bij de bewoonde gemeenschap van Nelma in de Sovetsko-Gavansky Wijk. Ze vermoedelijk in botsing in de lucht,” de bron zei.

Dat zei een zoekactie aan de gang is.

Eerder, TASS bron zei dat beide vliegtuigen vliegt van de zee wanneer ze in botsing in de lucht. De bemanning van een vliegtuig weten te werpen, terwijl het tweede vliegtuig zal waarschijnlijk in staat zijn om terug te keren naar de basis. Echter, het lot van zowel de bemanning is nog steeds onbekend.