Russische militairen houden boren in Tuva Regio bergen

0
660

MOSKOU, 18 januari. /TASS/. Een militaire oefening te elimineren “militanten” werd gehouden in de bergen in de Tuva Regio. Het ging om meer dan 1000 militairen van de berg gemotoriseerde infanterie-eenheden van de 41e leger, de Centrale Militaire District druk-service heeft gerapporteerd op vrijdag.

“Tijdens de oefening op de Kara-Khaak Bereik van de militairen van het elimineren van de ‘vijand’ in mountain voorwaarden… Meer dan 1.000 militairen en ongeveer 200 stukken van militaire en speciale apparatuur bij betrokken waren,” de Centrale Militaire District gemeld.

Gallery
10 foto

De Vostok 2018: een sneak peek van Rusland ‘ s grootste militaire oefeningen

De druk op de opgegeven service te bepalen dat de locatie van een “militante” eenheid werd gedetecteerd met behulp van onbemande voertuigen, volgens het scenario, dan een mortier aanval werd uitgevoerd tegen de “vijand” en gemotoriseerde infanterie troepen in gepantserde voertuigen tegen de illegale gewapende groepen.

“De militairen geblokkeerd ze in een bergkloof, en het elimineren van de ‘vijand’ met alle soorten van kleine wapens,” de Centrale Militaire District gemeld.

De 55e berg gemotoriseerde infanterie brigade is gelegerd in de Tuva Regio sinds 2014. De militairen onderging algemene militaire opleiding. De belangrijkste basis van de brigade is een militaire stad ligt op de rechteroever van de Jenisej Rivier. De 55e brigade werd de derde berg brigade in het russische leger.