China Unicom en ZTE Compleet van de Wereld ‘s Eerste 5G Gesprek met ZTE’ s 5G Prototype Smartphone

0
558

SHENZHEN, China, Jan. 18, 2019 /PRNewswire/ — ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een vooraanstaande internationale leverancier van telecommunicatie -, enterprise en consumententechnologie oplossingen voor het Mobiele Internet, heeft vandaag aangekondigd dat de Guangdong branch van China Unicom en ZTE hebben gemaakt van de ‘s werelds eerste 5G oproep door middel van ZTE’ s 5G prototype smartphone in Shenzhen 5G field trial. De test ook uitgevoerd met de controle van de diverse diensten, zoals Wechat groep voice call, online video en een webbrowser.

Deze prestatie heeft gemaakt Shenzhen gebied van China Unicom ‘ s werelds eerste commerciële test veld om de eerste oproep in de NSA-modus en het is in overeenstemming met de 3GPP-Rel-15. Bekend als “de Stad van Innovatie”, Shenzhen is een van de eerste 5G pilot-steden van China Unicom. Shenzhen is volledig controleren van de 5G-netwerk apparatuur netwerkmogelijkheden, speciale diensten, roaming en interconnectie, en de erfenis van de bestaande diensten in fasen, waardoor het leggen van een solide basis voor de 5G hele netwerk van commerciële bouw.

De test neemt de ZTE ‘s 5G end-to-end-oplossing, met inbegrip van radio access network, het core netwerk, vervoer en intelligent apparaat, het realiseren van de verbinding met ZTE’ s 5G prototype smartphone in de omgeving.

Ondertussen, de test is geverifieerd verschillende 5G belangrijke technologieën zoals de Enorme MIMO, 5G NR, NSA dual connectivity, FlexE vervoer technologie en 5G Gemeenschappelijke Kern.

Als een van ‘ s werelds toonaangevende aanbieders van telecommunicatie-apparatuur, ZTE heeft een leidende rol in 5G-technologie, 5G apparatuur en 5G van de het product. De eerste oproep van de ZTE ‘ s 5G prototype smartphone in de NSA-modus uitgevoerd in China Unicom Shenzhen veld was succesvol. ZTE ‘ s 5G oplossing is geslaagd voor de end-to-end test in de drie maanden na de release van de 3GPP-Rel-15. Het toont de ZTE is een sterke competentie in 5G R&D en marketing, het aantonen van de ZTE ‘ s rol als een betrouwbare partner voor wereldwijde 5G-exploitanten en een belangrijke speler in de 5G-industrie.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde systemen voor telecommunicatie, voor mobiele apparaten, en de onderneming van technologische oplossingen voor consumenten, vervoerders, bedrijven en de publieke sector. Als onderdeel van ZTE is de strategie van het bedrijf is geëngageerd aan het verstrekken van klanten met geïntegreerde end-to-end innovaties te leveren excellentie en de waarde zoals de telecommunicatie en informatie technologie sectoren samenkomen. Vermeld in de effectenbeurzen van Hongkong en Shenzhen (H-share stock code: 0763.HK / EEN aandeel stock code: 000063.SZ), ZTE ‘ s producten en diensten worden verkocht aan meer dan 500 operators in meer dan 160 landen. ZTE verbindt 10 procent van haar jaaromzet aan onderzoek en ontwikkeling en heeft een leidinggevende functie in een internationale normalisatie-organisaties. ZTE zet zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen en is lid van het UN Global Compact. Voor meer informatie, bezoek www.zte.com.cn.