Amazon ‘ s Ring Security Camera Laat Medewerkers Bespioneren Klanten

0
18

Het Internet van Dingen centrale belofte is dat door het toestaan van internet en berekenen inschakelen producten in uw huis, kunt u genieten van luxe en gemakken is voorzien zoals voice-assistenten, verschillende gekleurde lampen die wijziging op commando, en een echt slimme broodrooster. Er zijn altijd gaat om spanningen tussen bepaalde Dingen apparaten en privacy. Als je een camera in je huis en het kunnen bekijken van de output op afstand, er is altijd een kans dat iemand anders zou kunnen onderscheppen die stroom van gegevens.

Wat houden we ontdekken echter dat de bedrijven vermoedelijk gewijd aan het brengen van deze doorbraken zijn bijna altijd het schenden van de privacy van hun klanten op significante wijze. De laatste bedrijf onder vuur is Amazon, voor de Ring van beveiligingscamera ‘ s.

Een onderzoek door Het Snijpunt beweert dat begin in 2016, Ring gaf haar oekraïense R&D-team “vrijwel onbelemmerde toegang tot een map op Amazon S3 cloud-opslag-dienst die elke video gemaakt door elke Ring op de camera om de wereld.” De video bestanden zijn links ongecodeerd omdat de Ring leiderschap voelde dat encryptie zou het bedrijf minder waardevol. De Oekraïnse team het doen van de R&D was ook aanwezig met een bijbehorende database die gekoppeld elke specifieke video-bestand naar de desbetreffende specifieke Ring klanten.”

Deze gegevens zijn niet beperkt tot alleen de ingenieurs die werkzaam zijn op de camera. Het Snijpunt schrijft:

Ring onnodig verstrekt managers en ingenieurs in de verenigde staten met een zeer bevoorrechte toegang tot het bedrijf met de technische ondersteuning van video-portal, zodat ongefilterd, rond-de-klok live feeds van de klant camera ‘ s, ongeacht of zij nodig hadden toegang tot dit uiterst gevoelige gegevens om hun werk te doen. Voor iemand die zou zijn top-level access — vergelijkbaar met Uber beruchte “God mode” kaart die onthulde dat de bewegingen van alle passagiers — alleen een Ring van de klant e-mail adres is nodig om te kijken camera ‘ s van die persoon thuis.

Waarom deed de Ring aan haar ingenieurs toegang tot deze gegevens? In deel, blijkbaar, omdat de gezichtsherkenning software en AI mogelijkheden waren verschrikkelijk. Één van de Ring toonaangevende features is de Buren. Het beweert te voorzien van real-time criminaliteit en veiligheid waarschuwingen op uw hele buurt (in de veronderstelling natuurlijk dat uw buren van alle gebruiken Ring) met kenmerken die “proactief houden u op de hoogte.” Maar het maken van dit werk correct vereist een geavanceerde gezichtsherkenning en technieken voor de verwerking. Het bedrijf klanten klaagden dat de Buren hebben eigenlijk niet heel goed werken op alle, onjuiste vereenzelviging auto ‘ s rijden door of bladeren vallen van de bomen. Dus Ring begonnen met het inhuren van mensen om handmatig identificeren en markeren van alles wat ze zag in de video-streams, proberen uit te bouwen tot een bevredigende machine learning data set met on-the-fly training.

Afbeelding door het Snijpunt

Er was, volgens het Onderscheppen, weinig kostbare beveiliging van de gegevens. Interieur en exterieur camera ‘ s werden gebruikt voor de opleiding. Medewerkers gedeeld keuze gegevens clips onderling. Wanneer benaderd voor een reactie, Ring beweerde te hebben vastgesteld robuuste waarborgen voor privacy en beveiliging, maar wil geen commentaar geven op hoe het beleid zou kunnen hebben veranderd of wat voor soort activiteit eerder had toegestaan. Ring van de openbare reclame niet eens over gezichtsherkenning — om te ontdekken dat het bedrijf is zelfs met behulp van de gegevens die het verzamelt van u voor dit doel, u moet het privacy beleid, waarin staat: “Je kan kiezen om gebruik te maken van extra functionaliteit in uw Ring product dat door middel van video-gegevens van uw apparaat kan herkennen van gezichtskenmerken van bekende bezoekers.”

Niets in dat lid houdt in dat uw huis wordt bewaakt door een oekraïense lab voor het doel van het ontwikkelen van een betere gezichtsherkenning technologie. Niets in het beleid erkent dat andere mensen toegang hebben tot uw data stream op alle, en nog veel minder dat ze het op een permanente real-time basis met niets meer dan het e-mailadres dat vereist is om toegang te krijgen.

Na het Onderscheppen verhaal ging wonen, Ring contact opgenomen met het Onderscheppen om te beweren dat “Ring werknemers nooit en nooit heeft medewerkers met toegang tot de livestreams van de Ring-apparaten.” Het Snijpunt staten deze bewering wordt tegengesproken door meerdere bronnen. Het is zeker tegengesproken door een verslag van De Informatie, die wordt geopend door te beschrijven hoe, in 2016, Ring leidinggevenden vloog naar de Oekraïne te vragen de technische staf wat ze nodig hadden om hen te helpen het product beter.

Terwijl het verhaal is paywalled, de alinea die u kunt zien zeker impliceert wat er daarna gebeurde.

Een van de ingenieurs in de kamer gezegd dat het verbeteren van de Ring van de software, de Kiev office toegang die nodig is om de klant video-feeds. De informatie schatkamer bevatte beelden van beveiligingscamera ‘ s gericht op thuis ingangen van over de hele wereld die te herleiden zijn naar individuele klanten.

Nu Lezen:

  • Vrouw Filmt Haar Nieuwe Internet-Aangesloten Camera Gefluister, ‘Hallo’
  • Sonos: Accepteer Ons Nieuwe Privacybeleid Of We Kunnen Baksteen Uw Apparaat
  • De Roomba Maker Wil Verkopen Kaarten van Uw Huis naar Google, Amazon