Russische Aeroflot genaamd, ‘ s werelds vijfde meest punctuele luchtvaartmaatschappij in 2018

0
13

MOSKOU, 10 januari. /TASS/. Rusland ‘s grootste luchtvaartmaatschappij Aeroflot werd’ s werelds vijfde meest punctuele luchtvaartmaatschappij in 2018, volgens de BRITSE luchtvaart publicatie FlightGlobal, de luchtvaartmaatschappij druk-service heeft gerapporteerd.

Het bedrijf was ook de naam van de tweede meest punctuele luchtvaartmaatschappij in Europa in 2018.

Lees ook

Aeroflot Groep zegt het aantal vervoerde passagiers in 2018 tops 56 mln mensen

In het Europese deel van de russische bedrijf achter de KLM, en in de wereld het cijfer komt na de luchtvaartmaatschappijen uit Qatar, de verenigde staten, Nederland en Japan.

“In 2018, 82.98% van Aeroflot-vluchten volgens schema, een van de beste resultaten in de wereldwijde industrie”, aldus het persbericht.

“In 2018, Aeroflot nam een aantal maatregelen ter verbetering van de punctualiteit, waaronder de strikte uitvoering van de boarding regelgeving en de hand-bagage-eisen. Plannen met inbegrip van innovaties op basis van de nieuwste digitale technologieën, zoals biometrische controles, aanzienlijk zal vergemakkelijken en versnellen pre-flight luchthaven procedures voor passagiers in de toekomst,” aldus het bedrijf.

Aeroflot CEO Vitaly Savelyev benadrukt dat de stiptheid is één van de vervoerder prioriteiten.

“Onze prioriteit is om de meest uitgebreide beschouwing van de passagiers moet samen met de aandacht voor detail in alle stadia van de dienst,” zei hij, als geciteerd door het persbericht.

De FlightStats OPS Awards is één van de meest uitgebreide en objectieve beoordelingen wereldwijd, het analyseren van meer dan 120.000 vluchten per dag. Vertrek en aankomst zijn in real-time gevolgd, met de gegevens van 600 wereldwijde bronnen.