Vizio Vorderingen Smart Tv ‘ s Bespioneren U voor Uw Eigen bestwil

0
11

Vizio — een bedrijf dat onlangs een boete door de FTC om te spioneren op klanten zonder hun toestemming — heeft enkele gedachten over waarom Smart Tv ‘ s spy op klanten en hoe stil het verzamelen van gegevens is eigenlijk goed voor je is.

De Rand heb een paar keer met Vizio CTO Bill Baxter op de CES in 2019. Volgens Baxter, Vizio gelooft dat het de marktleider in de bekendmaking van hoe het bijhouden plaatsvindt en mensen om opt-out van het. Nogmaals, dat is gewoon een hilarische uitspraak van een bedrijf letterlijk gevonden om het volgen van mensen, ongeacht of ze had afgesproken te worden bijgehouden. Een punt dat hij maakt, echter, is waarschijnlijk waar: Als bedrijven zoals Vizio niet betrekken in de user tracking and data collection, zei hij, ze zou waarschijnlijk zijn om meer te betalen voor televisies:

Dus kijk, het gaat niet alleen over het verzamelen van gegevens. Het is over na aankoop te gelde maken van de TV.

Dit is een moordende industrie. Het is een 6-procent marge-industrie, toch? Ik bedoel, weet je het is vrij meedogenloos. Je zou kunnen zeggen dat het zelf-toegebracht, of je zou kunnen zeggen dat er een grotere strategie aan de hand is, en dat er is. De grotere strategie is dat ik echt niet nodig om er geld uit de TV. Ik nodig ter dekking van mijn kosten.

Hij gaat verder met te stellen dat een reden Vizio wil de uitvoering van dit soort van strategie is, zodat het kan zorgen voor nieuwe functies en mogelijkheden van oudere apparaten. En dat klinkt fijn, om zeker te zijn. Maar het grote probleem met deze apparaten is het feit dat het gedrag van de bedrijven die ze bouwen en bewijst keer op keer dat ze niet kan en mag niet worden vertrouwd zijn met deze informatie.

CTO Van Vizio bevestigt dat de verzameling van Gegevens in Smart-TV ‘ s is nu een verrekening van de kosten van de hardware tot het punt dat een non-Smart-TV zou hebben een hoger prijskaartje. Net als android-telefoons, de gegevens van de gebruiker wordt gebruikt om de kosten te verlagen en competitief te blijven. https://t.co/ZaCwg723dh

— Scott Manley (@DJSnM) 10 Januari 2019

Het argument dat gebruikers trade data voor lagere apparaat prijzen slechts een eenvoudige tit-for-tat argument als je aanneemt dat de data dient te worden op de juiste wijze gebruikt, wordt alleen verzameld wanneer dat nodig is, en als dan gehouden is veilig. De geschiedenis heeft bewezen dat letterlijk geen van deze veronderstellingen juist zijn. Bedrijven kopen en verkopen uw gegevens met overgave. Uw persoonlijke informatie is een bron aangeboord kan worden.

Zou je het kopen van een TV als je wist dat het bewaakt alles wat je in de gaten gehouden en doorgegeven dat informatie wordt rechtstreeks naar de fabrikant? Wil je een telefoon te kopen als je wist dat de locatie gegevens van AT&T, Verizon, Sprint en T-Mobile verzamelen over u zou verkocht worden aan gegevens makelaars dat zou letterlijk bieden de mogelijkheid voor iedereen om uw exacte locatie in real-time voor een paar dollar per dag? Misschien iets voor u. Maar op zijn minst zou je een veel eerlijker beeld van wat je daadwerkelijk inschrijven voor als deze maakt gebruik van de gegevens werden verstrekt die van te voren.

Het is steeds moeilijker om te kopen een high-end TV dat niet een slimme weergave van deze dagen. Als u moet kopen een smart TV, ExtremeTech raadt het nemen van stappen om ervoor te zorgen dat het nooit verbinding maakt met een netwerk. Er zijn van derden dongles en apparaten die kunnen zorgen voor alle functies van de smart TV, meestal met betere ondersteuning en prestaties. Toegegeven, er zijn privacy-overwegingen met deze apparaten zo goed het probleem nooit echt weg gaat — maar als een regel, bedrijven direct een poging om geld te verdienen met je gegevens naar het versterken van hun eigen bottom lines gaat om agressief te druk te implementeren functies die bespioneren meer dan degenen die dat niet doen.

Nu Lezen:

  • Vizio tot het betalen van $2,2 miljoen aan de FTC voor ongekende bespioneren ONS klanten
  • Nieuwe Vizio hack onthult de aandelen in het bedrijf uw gegevens of accepteert u het privacy beleid of niet
  • Samsung Smart TV update dwingt gebruikers om advertenties te zien