SKYWORTH Vinner 4 Utmärkelser på CES 2019

0
7

LAS VEGAS, Jan. 10, 2019 /PRNewswire/ — Den 8 januari 2019, CES 2019 utställningen öppnade på schemat. Som den globala eliten i hushållsapparater industri, SKYWORTH har lagt fram många nya avancerade produkter och teknik under CES och blev huvudperson.

På CES 2019, SKYWORTH har tilldelats 2018-2019 Globala CE-Märken TOPP 50, 2018-2019 TOPP 10 CE-Märken, och 2018-2019 Globala TV-Märken TOPP 10. SKYWORTH har fått ett erkännande för sin enastående prestanda i fält av hushållsapparater. SKYWORTH har också fått 1 product award, AI Smart Dual Ekosystem TV-Upplevelse Gold Award för 65S9A/XA9000. Det stöder både Assistent Google och Amazon Alexa, verkligen bli kontrollen mitten av smarta hem. Med en kraftfull PQ-processor inbyggd i TV: n kan visa den bästa bilden och skapa en upplevelse för publiken.

Förutom 65S9A/XA9000, SKYWORTH har fört de senaste produkterna och teknikerna CES, inklusive en 277-tums super narrow bezel TV-vägg, 8K OLED-TV, 82″ Flush Mount TV, 65″ Kvasi-pixel-Bakgrundsbelysning-TV, etc. Denna utställning har också en super-TV showroom. Den 77-tums OLED-TV-funktioner Dolby Vision HDR-fotografering teknik och är utrustade med en 7.1.4 Dolby Atmos-aktiverade hemmabio system, leverera en spektakulär och verklighetstrogen upplevelse. En smart rummet är också ställa upp för att belysa förgrunden av AI-utveckling, som TV: n kan koppla ihop med alla typer av vitvaror.

SKYWORTH har byggt partnerskap med Google, Amazon och andra it-jättar att etablera intelligent produkt ekosystem. Baserat på den globala strategi för “Öppna, Dela, Win-Win”, SKYWORTH kommer att fortsätta att fokusera på AI-TV tillverkning för att ge AIoT stora skärmen intelligenta lösningar och de bästa produkterna för deras globala konsumenter i framtiden.

Kontakta Media

Hemsida: www.iskyworth.com
Facebook: https://www.facebook.com/SkyworthGlobal
E-post: overseas@skyworth.com