Mycroft II Biedt Spraak-Helpen Met de Privacy van Gegevens

0
13

LAS VEGAS — Voor degenen die dachten dat vorig jaar de CES was vol van stem-ondersteunde apparaten, dit jaar was het zelfs meer alomtegenwoordig. Niet alleen Alexa en Google Assistent enorme stukken (samen met een aantal Zwarte Spiegel waard audio advertenties van Google op de monorail), maar bijna elk apparaat en gadget bedrijf toont een voice-gestuurde versie van de apparaten. Meestal zijn ze aangesloten zijn op de Alexa-of Google-kader, en kost iets meer dan de anders is identiek, traditioneel beheerde versie.

Veel van deze apparaten zijn waarschijnlijk gewoon prima zonder voice bewerking, maar er zijn zeker genoeg van levensvatbare use cases. Enkele van de eenvoudigste zijn ook enkele van de meest nuttige. Bijvoorbeeld, ik hou echt van dat het in staat te stellen met de naam keuken timers op een Google-Huis zonder mijn handen. (Het is nog leuker nu ik heb geleerd dat ik kan zeggen: “Hey, Goo-Goo” in plaats van “OK, Google.” Maar elk apparaat is meer gegevens stromen naar de gegevens mijnwerkers op Google of Amazon. Gaan alle Apple met Siri is zeker een solide alternatief voor enkele — en iets van Apple is blij om te tout met een grote billboard op de show, maar is het niet een optie als u toegang wilt krijgen tot de veel bredere wereld van apparaten.

Mycroft Mark II: de Open Antwoord op Amazon en Google?

Gezien dit alles, ik lees met veel belangstelling uit naar de aankondiging van Mycroft Mark II. Mycroft zelf is een voice-controlled luidspreker met een klein scherm, en een venster biedt op de grotere Mycroft ecosysteem. Mycroft is gebouwd op een raamwerk van open source inspanningen, en gefinancierd via een Kickstarter-campagne. Het is een vervolg op de eerste versie.

Ik kreeg een kans om één van de eerste werkende prototype van de eenheden op de CES is deze week. Het heeft veel van het ruwe randen, dus ik verwacht dat het nog een tijdje voordat het schip, maar het ging vrij goed, zelfs in de vijandig CES Eureka Park showcase (die is echt goed en heeft verschrikkelijke Wi-Fi). De Kickstarter-campagne touts December, 2018 datum van levering, maar op basis van wat we gezien hebben, ik denk dat niet eerder dan Maart. Leden van het Team spraken we met gemarkeerde dat ze wilde dat het goed te werken als ze verscheept, als je het niet krijgen van een tweede kans voor een eerste indruk.

Mycroft is nodig om het gebruik van de cloud om haar magie, maar in dit geval is het ofwel Mycroft ‘ s cloud (en ze hebben een gebruiksvriendelijke set privacy beleid), of de wolk van welk bedrijf sluit het systeem (in dat geval zou je natuurlijk te controleren met hen). Technisch gezien zou je zelfs gastheer van het Mycroft-systeem op je eigen server, en Mycroft heeft plannen om dat wat makkelijker in de toekomst.

Mycroft ‘ s Vaardigheid Bibliotheek is beperkt, maar blijft groeien, met een aantal indrukwekkende namen zoals Roku en YouTube.

Is Mycroft de Juiste Stem Speaker voor U?

In termen van prijs (onder de $200, afhankelijk van de configuratie) en hardware-functionaliteit (meerdere microfoons, gemakkelijk af te lezen display, de algemene vorm factor) Mycroft II is zeker redelijk. Als u wilt de ontwikkeling van uw eigen vaardigheden, dan is het een geweldige manier om dat te doen zonder te worden verplicht om één van de tech-giganten. Dat gezegd hebbende, het is een kleinere set van gemeenschap-auteur van vaardigheden dan de uitgebreide bibliotheek Amazon en Google zijn begonnen met verzamelen.

Nu Lezen:

  • De Beste Auto-Tech van de CES 2019
  • Nvidia Neemt Bijgestaan Rijden naar de Markt RIJDEN Met de automatische piloot
  • Nieuwe Oordopjes Laten Je Spreekt U Bedoeld zijn om te Leren