Den Bästa Bil Tech CES 2019

0
6

LAS VEGAS — CES-2019 var knä djupt i tekniken byggstenarna som gör att de självstyrande bilar och elektriska fordon av nästa decennium. Med alla bubblan bilar och kuber-på-hjul som inte har några rattar, bara stora bekväma säten, behållare för 2030-ish framtiden har till synes varit listat ut. Allt som återstår är att göra Nivå 3, 4 och sedan 5 av autonomi som faktiskt fungerar. ers används CES för flera ändamål: möten med underleverantörer, offentliga visningar av ny teknik, och helt enkelt visar upp bilar som de 150 000-deltagare kanske vill köpa. Här är en titt på några av de bästa bil-teknik och bilar på CES 2019.


Om det finns någon tvekan CES är inte ett av västra halvklotets mest viktiga auto visar, 2019 konvention som brukade kallas för Consumer Electronics Show gjorde det klart: CES stenar med bilar. Också, drönare, hem, hälsa och personlig lämplighet enheter och program, liksom Tv, video redskap, och vibrerande även massera solstolar. Förekomsten av bilar var ytterligare förstärks eftersom hela central parkering, ett Paradis längs Vägen framför 3,2 miljoner kvadratmeter Las Vegas Convention Center, och var i princip alla bil-leverantörer plus monster BMW pavilion och BMW test track området, plus en massiv Hej Google paviljongen. Google och Amazon Alexa talk-to-me-gränssnitt har i en till synes CES death match — säkert spendera en match för att ställa sig med deltagarna.

Nu läser:

  • Nvidia Tar Assisterad Körning till Marknaden Med slavdrivare
  • CES 2019: Se BMW: s Fantastiska Förarlösa Motorcykel i Aktion
  • Vad du kan Förvänta av Bilar, Bil-och Tech, 2019