De Beste Auto-Tech van de CES 2019

0
9

LAS VEGAS — de CES in 2019 is de knie diep in de technologie van de bouwstenen die het mogelijk maken zelf-rijdende auto ‘ s en elektrische voertuigen van het volgende decennium. Met de bubble auto ‘ s en-kubussen-op-wielen die geen stuur, wielen, maar het grote, comfortabele gerichte zitplaatsen, de containers voor de 2030-achtige toekomst heeft schijnbaar zijn bedacht. Het enige dat overblijft is het maken van Niveau 3, 4 en 5 van autonomie daadwerkelijk werken. ers gebruikt CES voor meerdere doeleinden: vergaderingen met de leveranciers van onderdelen, publieke toonmomenten van nieuwe technologieën, en gewoon pronken met auto ‘ s die de 150.000-plus deelnemers zou willen kopen. Hier is een kijkje bij enkele van de beste automotive technologies, en auto ‘ s, van CES 2019.


Als er enige twijfel de CES is niet een van het westelijk halfrond, de meest belangrijke auto-shows, de 2019 conventie die gebruikt worden genoemd de Consumer Electronics Show was het duidelijk: de CES rotsen met auto ‘ s. Ook drones, de thuisbasis van gezondheid en persoonlijke fitness apparaten en apps, zoals Tv, video-versnelling, en trillende zelfs masseren lounge stoelen. De aanwezigheid van auto ‘ s werd verder versterkt, omdat de gehele centrale parkeerplaats, één langs Paradise Road in de voorkant van de 3,2 miljoen vierkante voet Las Vegas Convention Center, vrijwel alle automotive leveranciers plus het monster BMW paviljoen en BMW test track in de buurt, plus een enorme Hey Google paviljoen. De Google en Amazon Alexa praten-om-mij-interfaces zijn in een quasi-CES death match — zeker een besteding van match — curry voordeel met de deelnemers.

Nu lezen:

  • Nvidia Neemt Bijgestaan Rijden naar de Markt RIJDEN Met de automatische piloot
  • CES 2019: Bekijk BMW is Verbazingwekkend zonder stuurprogramma ‘ s Motorfiets in Actie
  • Wat te Verwachten Van Auto ‘ s, Auto, Tech, in 2019