China voltooit met succes de beproevingen van de S-400s, zegt de bron

0
8

MOSKOU, 10 januari. /TASS/. China heeft uitgevoerd, een tweede succesvolle test-afvuren van de S-400 Triumf raket systeem gekocht van Rusland, het inpakken van haar onderzoeken, een militair-diplomatieke bron vertelde TASS donderdag.

“De tweede test het afvuren van de S-400 is uitgevoerd in December vorig jaar bij een Chinese vuren grond. De 48N6E raket afgevuurd door de launcher op een aërodynamische doel [het simuleren van een luchtvaartuig] vliegt met een snelheid van meer dan 600 meter per seconde,” de bron zei.

Het slachtoffer werd geslagen op een maximaal bereik van ongeveer 250 km, de bron toegevoegd. “De S-400 trial programma in China is afgerond, geen andere test flitsen wordt gepland op het moment.”

Eerdere rapporten zei ook dat de eerste succesvolle proeven van de S-400 van air missile defense-systeem werden uitgevoerd in China in het begin van December 2018. De test-afvuren werd uitgevoerd tegen een ballistische doel vliegt met een snelheid van 3 km/s. Het doel was ook getroffen door een raket met een bereik van 250 km.

Gallery
10 foto

Voogd van de hemel: Rusland geavanceerde S-400 van air defense system

De bron vertelde TASS dat na twee proeven op de S-400 s gevechtseffectiviteit kreeg hoge cijfers door het Chinese Ministerie van Defensie is leiderschap. “We zagen dat de S-400 systeem door de mogelijkheden van vandaag is ongeëvenaard in de wereld in de bewapening klasse,” de bron geciteerd één van de vertegenwoordigers van China ‘ s top messing zo te zeggen.

China is uitgegroeid tot de eerste koper van de russische S-400 Triumf surface-to-air missile systems. Onder de overeenkomst, zal Rusland leveren twee regiment sets van de S-400 van air missile defense-systemen naar China. In juli, een bron vertelde TASS dat een certificaat van goedkeuring van de eerste S-400 regiment set werd ondertekend en de levering door zee was voltooid in Mei 2018.

Russische S-400 Triumf is de laatste lange-en middellange-range surface-to-air missile system dat ging in dienst in 2007. Het is ontworpen om vliegtuigen te vernietigen, cruise-en ballistische raketten, en kan ook worden gebruikt tegen de grond installaties. De S-400 kan zich doelen op een afstand van 400 km en op een hoogte van 30 km onder intensieve vijandelijk vuur en elektronische tegenmaatregelen.