CES 2019 In Foto ‘ s

0
9

LAS VEGAS — Het kost veel meer dan een paar foto ‘ s over te brengen van de gekke wervelwind dat is de CES. Met meer dan 180.000 deelnemers (plus exposanten), het is alsof je op een drukke, rumoerige en vertraagde metro voor het betere deel van een week.

Dat gezegd hebbende, er zijn altijd tal van interessante scènes hier waard vast te leggen. Een grote verbetering in de kwaliteit van mijn leven dit jaar is dat ik gevangen al mijn afbeeldingen tonen op een smartphone, in plaats van sjouwen met mijn Nikon D850 rond de beursvloer. Ik gebruikt een Google-Pixel 3 — mijn favoriet voor eenvoudige single shots, zoals het past mooi in mijn zak en heeft een goede standaard — en een Huawei Mate 20 Pro, die heeft tele en groothoek-lenzen en heeft ook een geweldige job om me te laten tweak de instellingen voor moeilijke scènes.


Let op dat er beelden waren aangepast voor het uploaden, zodat ze niet volledig tot uiting in de kwaliteit van de originele vangt.

Nu Lezen:

  • CES 2019: Bekijk BMW is Verbazingwekkend zonder stuurprogramma ‘ s Motorfiets in Actie
  • IBM Introduceert Q-Systeem van Een Quantum Computer
  • Intel op de CES in 2019: Ijs Meer, 10nm Delen, Nieuwe Netwerk SoCs