CES 2019 I Bilder

0
6

LAS VEGAS — Det krävs mycket mer än ett par bilder för att förmedla den galna virvelvind som är CES. Med över 180 000 deltagare (plus utställare), det är som att vara på ett trångt, bullrigt och försenad tunnelbana tåg för större delen av en vecka.

Som sagt, det finns alltid massor av intressanta scener här värt att fånga. En stor förbättring i min livskvalitet för i år är att jag fångade hela mitt visa bilder på en smartphone, istället för att behöva släpa min Nikon D850 runt på mässgolvet. Jag använde Google Pixel 3 — min favorit för enkel enda skott, så det passar fint i min tröja pocket och har bra standard och ett Huawei Mate 20 Pro, som har tele och vidvinkel objektiv, och även gör ett bra jobb låta mig justera dess inställningar för svåra scener.


Observera att bilderna var storlek innan du laddar upp, så att de inte helt återspeglar kvaliteten på den ursprungliga fångar.

Nu Läser:

  • CES 2019: Se BMW: s Fantastiska Förarlösa Motorcykel i Aktion
  • IBM Lanserar Q-Systemet En kvantdator
  • Intel på CES 2019: Ice Lake, 10mn Delar, Nya Nätverk Soc