Kan Technologie Genezen Van Onze Gezondheidszorg Kwalen?

0
7

LAS VEGAS — Als we maar al te pijnlijk bewust van de kosten van de gezondheidszorg blijven stijgen pijlsnel in de VS. Terwijl de technologie blijft de enorme vooruitgang in de gezondheidszorg in het algemeen, met enkele uitzonderingen, het heeft niet veel bijgedragen aan een vermindering van kosten in de levering van medische diensten. De redenen zijn gecompliceerd en diep geworteld in de structuur van de sector, maar er is enige hoop. De vooruitgang in het goedkope en krachtige chip-technologie, cloud software platforms, en kunstmatige intelligentie waardoor nieuwe creatieve benaderingen om apparaten die mensen in staat stellen beter te begrijpen en te controleren op hun gezondheid.

De innovatie komt niet alleen van de startups. Bedrijven zoals Omron dat is het maken van de gezondheid van de controle op apparaten voor het jaar ook gebruik te maken van de nieuwste technologie om een verhoogde intelligentie en het gemak van het gebruik om hun nieuwste producten. In vrijwel dezelfde manier dat wearables als Fitbit en de Apple Horloge hebben het makkelijk gemaakt voor mensen om te controleren activiteit, slaap, en andere gezondheid gerelateerde informatie, nieuwe apparaten die gebruikers in staat stellen beter worden geïnformeerd over hun vitale functies en de arbeidsomstandigheden, het terugdringen van bezoeken aan artsen en klinieken, tenzij het nodig is. Het toepassen van technologie die alleen beschikbaar in dure machines in een instelling voor gezondheidszorg naar de apparaten van de consument is ook de mogelijkheid voor gebruikers om pijn en chronische aandoeningen met minder afhankelijkheid van medicijnen.

Hier zijn een paar van de innovatieve apparaten, producten en diensten die we zagen op de CES die kunnen helpen mensen de leiding nemen van hun gezondheid, betere beslissingen te nemen, en leiden tot betere resultaten.

Het Beheren Van Sinus Pijn

Sinus pijn van allergische rhinitis (hooikoorts) is van invloed op een aantal 40-60 miljoen mensen in de VS. Afhankelijk van waar men woont, allergie-aanvallen kunnen seizoensgebonden zijn, en in meer extreme gevallen, sommige mensen worden gedwongen om hun tijd door in de buitenlucht. In sommige gevallen, de problemen zijn het hele jaar door, op basis van een allergie voor huidschilfers van huisdieren, roken en bepaalde geuren. Over-the-counter en recept geneesmiddelen voor de behandeling van allergie zijn big business.

Opstarten Tivic Gezondheid is gekomen met een unieke, niet-invasieve, en drug-free aanpak voor het verlichten van een sinus pijn. Hun nieuwe ClearUp handheld draagbare en oplaadbare apparaat maakt gebruik van microstroom golfvormen te stimuleren de zenuwen naast de neus, benauwdheid te verlichten en de sinus pijn van allergieën. Het apparaat is ontworpen om te glijden langs de wang, neus en wenkbrauwen, het leveren van een veilige, lage stroom in een vijf-minuten behandeling. De ClearUp analyseert een persoon de huid eigenschappen en maakt gebruik van licht en trillingen om de gebruiker te begeleiden naar de gezichts-punten toe te passen in de behandeling. In het proces dat Tivic uitgevoerd voor de goedkeuring van de FDA, 74 procent van de gebruikers bereikt verlichting van hun sinus pijn. Tivic is van plan om de ClearUp beschikbaar over de teller in het midden-2019.

Het Verlichten Van Chronische Pijn

Het beheren van de pijn van gewrichten, rug, nek en andere gebieden, is een ander problematisch gezondheidszorg gebied. Drugs zal het masker van de pijn door het verlichten van de symptomen, maar niet een aanval op het probleem bij de wortel. En terwijl voorkomende medicijnen die de ontsteking te verminderen, zowel op recept en over-the-counter, effectief kan zijn in de uiteindelijk met het opruimen van ontsteking, op langere termijn, chronisch gebruik van pijnstillers kan worden hard op de maag en veroorzaakt een verscheidenheid van andere problemen.

Oska Wellness is een ander bedrijf met behulp van een elektronisch apparaat voor pijnbestrijding. Met behulp van Gepulseerde Elektromagnetische velden (PEMF) technologie die bewezen heeft voor 60 jaar ervaring in de professionele medische hulpmiddelen, het Oska Pulse doelen bedroefd zijn cellen die ervoor zorgen dat de ontsteking veroorzaakt pijn. Het richt zich op vier weefsel typen en biedt een unieke reeks van pulsen op exacte frequenties die het stimuleren van de cel te herstellen. Als de cellen zich herstellen, de bloedcirculatie is verbeterd en de ontsteking wordt verminderd, wat resulteert in een blijvende verlichting van de pijn. In een gerandomiseerde, dubbel-blinde studie, uitgevoerd aan het Scripps Pijn Institute in San Diego, een meerderheid van de patiënten een vermindering van pijn met behulp van de Pulse.

De opioïde-epidemie in de VS heeft geboden nationale aandacht als een gezondheidscrisis. Terwijl apparaten zoals de Oska Impuls zal niet het oplossen van dat probleem, het leidt een pad naar drug-vrije, niet-invasieve en niet-verslavende benaderingen voor het beheer en het genezen van de pijn.

Het Beheren Van Hypertensie

Hart-en vaatziekten is een van de grootste gezondheidsproblemen in Amerika. De redenen zijn legio, veroorzaakt door slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, ongezonde levensstijl, maar ook erfelijkheid. Hypertensie of hoge bloeddruk is een belangrijke factor in coronaire hartziekte, hartfalen, boezemfibrilleren, beroerte en andere ernstige problemen. Het beheren van een hoge bloeddruk is van cruciaal belang, en is voornamelijk gedaan met de verslavingszorg. Echter, zoals in zo veel dingen in de gezondheidszorg, toename van kennis is de toegenomen macht. De bloeddruk kan sterk worden beïnvloed door activiteit en stress. Weten wanneer je bloeddruk spikes naar ongezonde niveaus kan helpen bij het beheren van de conditie en het verbeteren van de gezondheid van het hart.

Omron is het maken van zowel consumenten-en professionele apparatuur voor de bloeddruk meten is voor vele jaren. Met de nieuwe HeartGuide, ze hebben samen een klinisch nauwkeurige bloeddrukmeter in een smartwatch die gedragen kan worden door alle tijd. In combinatie met de bijbehorende HeartAdvisor app, het maakt voortdurende controle van de bloeddruk makkelijk en helpt bij het analyseren welke soorten activiteiten en tijden van de dag spike bloeddruk. Als Omron opmerkingen, gewoon het nemen van de bloeddruk in het kantoor van een arts bij een controle of een keer een dag is niet genoeg gegevens om te weten wat de oorzaak is. Vaak een stressvolle baan of andere situaties maken de bloeddruk omhoog gaan dan het normale niveau, terwijl het misschien lees volkomen normaal op andere tijden.

De HeartGuide ook tracks stappen, afstand en verbrande calorieën en kan de monitor het slaappatroon. Met continue controle van de bloeddruk kan putten tot nu toe niet beschikbaar correlaties tussen activiteiten, tijd van de dag, en de bloeddruk. Hoewel het niet direct de behandeling van hypertensie, meer gegevens komt overeen met meer intelligentie om gebruikers en medische professionals om het beheren van een evenwichtige behandeling van plan om te voorkomen dat de risico ‘ s van een hoge bloeddruk.

Intelligente Virtuele Zorg

In de VS, de thuisbasis van de gezondheidszorg is een dure aangelegenheid. Als mensen ouder worden en de ervaring van een reductie in de mobiliteit en andere kwalen, het hebben van iemand om te kijken na hen belangrijk wordt. In vroegere generaties families wonen bij elkaar in de buurt en bejaarde ouders te kunnen leven met kinderen die geholpen hebben om voor hen te zorgen. Vandaag de levensstijl van de gezinnen die over het hele land verspreid, en oudere mensen bewegen vaak uit oude huizen aan een meer aantrekkelijke pensioen locaties, het maken van dat model niet meer haalbaar is. Het probleem van de zorg voor mensen die ouder worden blijft, en vaak is er een grote middenweg tussen zorg nodig heeft en klaar te zijn voor begeleid wonen of een verpleeghuis.

De kosten van het huis van de gezondheidszorg is duur. Het is bijna onbetaalbaar voor de meeste mensen een professional uit de gezondheidszorg een bezoek aan een huis elke dag, en zelfs een keer een week niet bereikbaar is voor velen. De dekking van een verzekering voor het huis van de gezondheidszorg is beperkt, behalve voor de meest extreme situaties. Veel van de oudere bevolking blijven liever in hun eigen huis, maar kan verlangen dat een matige helpen. Een gebied wordt in het nemen van medicatie consequent, dat is een groot probleem bij de behandeling van vele chronische aandoeningen. Het nemen van de juiste dosis, op het juiste moment van de dag — en-niet te vergeten — is een cruciaal probleem. Voor mensen die wonen, verslechtering en beweging in gang kan worden ongemerkt een probleem dat kan leiden tot een val. De gevolgen van vallen zijn ernstige, vaak leidend tot ziekenhuisopname, operaties zoals de heupprothese, en weken van de revalidatie. Een mens die helpt bij de verzorging van iemand een opmerking die veranderingen in de tijd, maar iemand die slechts af en toe niet over de context of de persoon in beweging en gangwerk normaal zijn of zijn veranderd snel.

Addison.care is een onderneming die moderne communicatie-technologie, kunstmatige intelligentie, gezondheid vitals monitoring, en de gesproken en visuele assistent technieken om een virtuele-care oplossing voor deze problemen. Addison Zorg is bijna net als Amazon ‘ s Alexa met een keur aan toegevoegd vaardigheden in de verpleging en thuis-en gezondheidszorg. Misschien wel passend, het is aangedreven door Amazon AWS cloud-platform. Addison Zorg is een virtuele assistent die kan controleren vitals zoals bloeddruk en glucose niveaus, coach en observeren van mensen voor medicatie management, ondersteuning bieden voor de behandeling van chronische aandoeningen, en nog veel meer. De hardware bestaat uit een tafelblad platform vergelijkbaar met Google Startpagina of Amazon ‘ s Echo laten zien. Het zal beschikken over een camera die kan observeren en het normale verkeer, het nemen van medicatie en oefeningen of revalidatie activiteiten die gedaan moeten worden. Aangesloten randapparatuur kan controleren en volgen essentiële gegevens zoals hartslag, bloeddruk en glucose monitoring als die nodig zijn. Het is een ambitieus nemen over het gebruik van technologie om te zorgen voor de benodigde zorg diensten op een meer betaalbare en schaalbare manier.

Kan technologie helpen bij het oplossen van onze dure gezondheidszorg? Het kan niet genezen van alle structurele problemen, maar innovatieve, nieuwe oplossingen zoals deze kunnen leiden tot nieuwe paden te besteden aan onze gezondheidszorg dollars meer intelligent.

Nu lezen:

  • High-Tech Vision Care: Is Het Tijd om te Upgraden van Uw Bril of contactlenzen?
  • Wetenschappers Ontwerp Micromotor te Leveren Antibiotica
  • MIT AI Maakt voor het Optimaliseren van de Hersenen Kanker