Bungie og Activision Kalle Det Avsluttes, Bungie Holder Skjebne

0
8

Bungie og Activision har besluttet å gå sine egne veier, med Bungie beholde kontroll av crown jewel i sitt eget imperium (og publisering rettigheter).

“Vi har hatt en vellykket på åtte år løpe og vil gjerne takke Activision for deres samarbeid om Skjebne,” skriver selskapet. “Se fremover, vi er glade for å kunngjøre planer for Activision til å overføre publisering rettigheter for Skjebnen til Bungie. Med våre bemerkelsesverdig Skjebne samfunnet, er vi klar til å publisere på vår egen, mens Activision vil øke sitt fokus på eid IP-prosjekter.”

Activision tilsynelatende kreves en forpliktelse til en årlig starte syklusen for spillet, som i sin tur tvunget Bungie i utvikling begrensninger som selskapet tilsynelatende ikke var fornøyd med, ifølge Kotaku. Det er blitt tydelig for noen tid, at det kan være spenning mellom de to selskapene, Activision tok det uvanlige skritt å fortelle publikum at det ikke var fornøyd med Destiny 2: Forsaken salgs tilbake i begynnelsen av November. På den tiden, den offentlige kunngjøringen ble sett på som å stille spørsmål om fremtiden for spillet.

Denne nyheten ble godt mottatt blant Bungie ansatte, med champagne-korkene spratt og jubel på kunngjøringen, rapport sa. Activision har vært på en kostnads-spree i det siste, inkludert foruroligende rapporter om kostnadskutt på Blizzard som kunne påvirke fremtidige spill utvikling. Det er ikke klart hvordan denne overgangen vil påvirke de to andre leilighetene på Activision som bistår med Skjebne utvikling; ingen kunngjøringer har blitt gjort om fremtiden for Høy Månen og Stedfortredende Visjoner.

Ta utfordringen med å publisere Skjebne vil være en ny opplevelse for Bungie, som også finne seg selv uten en ganske lettvint syndebukk. Spillere trenger sjelden mye grunn til å hate på Activision eller Bobby Kotick, selv om det tidligere har klart å unngå å bli behandlet med EA-nivåer av forakt.

Markedet, minst, er alt annet enn begeistret av denne nyheten. Activision Blizzard aksjen falt med 7 prosent i etter-timers handel på NYSE. Selskapet har vært å miste ledere for sent, med Blizzard CFO Spencer Neumann avgang for Netflix og Blizzard CFO Amrita Ahuja å ta på seg en ny jobb på Torget (mobil betaling selskapet, ikke Square Enix utbygger). Destiny 2 vil forbli på Battle.net minst for nå, mens Activision retrenches til å arbeide på sin egen opprinnelige IP, som Call of Duty. Dette kan indirekte gi enda mer press til å bære på selskaper som Blizzard, gitt at Activision er shedding de store kjedene og de vil være på utkikk etter inntektskilder for å erstatte dem.

Nå Lese:

  • Destiny 2 Spillere Opprør Etter at Bungie Misreports, Så Skråstreker, XP Få
  • Activision Patenter System for å Gjøre Microtransactions Enda Mer Motbydelig
  • De 30 Beste Gratis PC-Spill av 2019