Bungie en Activision Noemen Het Stopt, Bungie Blijft Bestemming

0
8

Bungie en Activision hebben besloten om te gaan hun eigen weg, met Bungie behoud van de controle van het kroonjuweel in zijn eigen rijk (en de publishing rechten).

“We hebben genoten van een succesvolle acht jaar en zou graag bedanken Activision voor hun samenwerking op de toekomst, het bedrijf schrijft. “Vooruitkijkend zijn we kondigen met trots de plannen voor Activision om de overdracht van rechten voor het Lot aan van Bungie. Met onze bijzondere Bestemming gemeenschap, zijn we klaar om te publiceren op onze eigen, terwijl Activision zal sterker accent te worden gelegd op eigendom van IP-projecten.”

Activision blijkbaar vereist een verbintenis tot een jaarlijkse start-cyclus voor het spel, die op zijn beurt gedwongen Bungie in de ontwikkeling van de beperkingen die de onderneming was blijkbaar niet tevreden over, volgens Kotaku. Het is duidelijk dat er wellicht spanning tussen de twee bedrijven; Activision nam de ongebruikelijke stap van het vertellen van het publiek was niet blij met het Lot 2: Verlaten de verkoop terug in het begin van November. Op het moment, de openbare aankondiging werd gezien als het verhogen van vragen over de toekomst van het spel.

Dit nieuws werd goed ontvangen bij Bungie medewerkers, met champagne kurken knallen en gejuich bij de aankondiging, aldus het rapport. Activision is op een kostenbesparende de spree te laat, met inbegrip van verontrustende rapporten van de kosten delen bij Blizzard dat kan een impact op de toekomstige ontwikkeling van games. Het is niet duidelijk hoe deze overgang impact zullen hebben op de andere twee studio ‘ s van Activision, die helpen met het Lot ontwikkeling; geen mededelingen gedaan over de toekomst van High Moon en Vicarious Visions.

De uitdaging van het publiceren van Bestemming zal een nieuwe ervaring voor Bungie, die zal ook vinden zichzelf zonder een vrij gemakkelijke zondebok. Gamers zelden behoefte aan veel reden om te haten op Activision of Bobby Kotick, zelfs als de voormalig heeft weten te voorkomen dat behandeld wordt met EA-niveaus van minachting.

De markt, ten minste, is allesbehalve blij met dit nieuws. Activision Blizzard voorraad daalde met 7 procent in na een uur handel op de NYSE. Het bedrijf is het verliezen van leidinggevenden te laat, met Blizzard CFO Spencer Neumann vertrekken voor Netflix en Blizzard CFO Amrita Ahuja nemen op een nieuwe baan op het Plein (de mobile payment bedrijf, niet van Square Enix ontwikkelaar). Lot 2 blijft op Battle.net tenminste voor nu, terwijl Activision retrenches om te werken aan zijn eigen IP, zoals Call of Duty. Dit kan indirect leiden tot een nog meer druk uit te oefenen op bedrijven als Blizzard, gezien het feit dat Activision is het vergieten van de grote franchises en zullen op zoek gaan naar bronnen van inkomsten om ze te vervangen.

Nu Lezen:

  • Lot 2 Spelers Opstand Na Bungie Misreports, Dan Slashes, XP Krijgen
  • Activision Patenten Systeem te Maken Microtransactions Nog hinderlijker
  • De 30 Beste Gratis PC Games van 2019