AT&T Plannen om het Vuur Van 7.000 Mensen Ondanks de Fiscale voordelen, Netneutraliteit Intrekking

0
8

Wanneer de GOP doorgegeven fiscale hervorming in 2017, de partij gerechtvaardigd zijn corporate tax cuts met beweringen dat de reducties boost ONS de werkgelegenheid, de lonen, en de economie in het algemeen. De FCC ook gerechtvaardigd zijn intrekking van netneutraliteit met het argument dat de verlieslatende verordening van draadloze en bekabelde service was belemmeren innovatie wordt opgelegd, vervallen de kosten, en over het algemeen nadelige gevolgen voor de telco ‘s, Isp’ s en mobiele service providers in de Verenigde Staten.

Zo ver, de bedrijven Ajit Pai en de Republikeinse Partij gebogen over achteruit te helpen heb precies al terug de gunst. GM plannen te sluiten planten en vuur 14.000 mensen. Verizon heeft geen plan om boost 5G investering, ondanks Pai ‘ s claim dat tot intrekking van netneutraliteit zou leiden tot extra bedrijfsnetwerk uitgaven. Nu AT&T is naar verluidt bereidt zich om het vuur 7.000 mensen, ondanks het feit dat eerder beloofd dat de belastingvoordelen en de vrijheid van omslachtige regelgeving zou eigenlijk het creëren van banen.

Wat AT&T Zei Dan

Op 4 Mei 2017, AT&T CEO Randall Stephenson gaf een interview op CNBC waarbij het belang van het snijden van belastingen. “Lagere belastingen schijven meer investeringen, schijven meer inhuren, schijven groter loon,” Stephenson zei op CNBC ‘ s Krijsen Vak. “Dit alles in elkaar past.”

Andere keuze quotes zijn: “Als je een belastingvermindering van 35 procent naar, kiest u een nummer, 25 of 20 procent — om te denken dat het niet zou leiden tot extra investeringen is onzinnig. Ik weet precies wat ik AT&T zou doen: We zouden investeren meer.”

Hier is een heel goed:

“Elke miljard dollar aan extra investeringen 7.000 extra taken die we moeten zetten om dat kapitaal in de grond of op zendmasten en zo voort,” Stephenson zei. “En deze zijn 7.000 banen is het dragen van veiligheidshelmen, deze zijn van hoge-betaalde banen met goede prestaties. De correlatie is zeer, zeer strak. Als we maken dat soort inhuren en dat soort inhuren, waardoor de productiviteit, die rijdt wat? Groei van de lonen.” (Nadruk toegevoegd).

AT&T meldde een $19B fiscale meevaller in januari 2018, samen met een extra $3B in contanten die het beweerde het zou besteden aan netwerk-investeringen in 2018. Investeringen in 2017 in totaal $21.6 B. Aan het begin van 2018, AT&T weersverwachting investeringen van $25B.

Wat AT&T Zegt Nu

We weten niet hoeveel AT&T besteed aan de investeringen voor het hele jaar, maar in Q3 2018 de onderneming vermeld de verwachte investeringsuitgaven voor FY2018 zou worden ~$22B. Dat is vergelijkbaar met wat het wordt uitgegeven in 2017, met geen toename geassocieerd met ofwel de GOP aanslagbiljet of de $20B meevaller.

In het memo (gelekt op het Moederbord en bevestigd door AT&T), AT&T probeert te ontwijken zijn eigen eerdere verklaringen, die beweren dat de CEO had eerder gezegd dat $1B investering maakt van 7.000 banen “in het bredere economie.” Maar dat is niet wat Stephenson zei.

In 2017, Stephenson beweerde dat de Bazuin lastenverlichting zou resulteren in een AT&T opvoeren van haar investeringen. Hij wist precies wat AT&T zou doen: Het zou investeren. Die investering zou banen creëren, niet “over de bredere economie”, maar voor AT&T-werkers. Hard hat banen, met veel voordelen en een goede beloning. Het soort banen dat Amerikanen willen. De aard van de banen een CEO zou bengelen in de voorkant van de Amerikanen om ze te laten denken dat het ondersteunen van een gigantische belastingverlaging en vermindering van regelgeving voor bedrijven is een goed idee. De aard van de taken die je praten over wanneer je het gebruik van een voornaamwoord, zoals “wij” dat betekent niet dat er “Andere bedrijven naast AT&T.”

AT&T heeft verdiend record winst voor zichzelf door sluiters call centers en offshoring werknemers, met een geschatte 16,500 banen verloren sinds 2011. De Communicatie Werknemers van Amerika schatting AT&T geëlimineerd 10,800 posities in het afgelopen jaar alleen al.

De bonussen AT&T gevorderd werd uitbetaald als gevolg van de Bazuin belastingverlagingen waren eigenlijk vooraf onderhandeld met de vakbonden en had absoluut niets te maken met de GOP wetsvoorstel. Ondanks de belofte dat netneutraliteit wordt ingetrokken en de belastingverlaging zou stimuleren draadloze investeringen, totale draadloze investeringsuitgaven worden verondersteld te zijn gevallen in 2018. En dit is niet uniek voor AT&T Verizon beweerde ook plannen om de stimulering van de eigen investering niveaus alvorens te beslissen het niet te doen.

In plaats van het creëren van 7.000 banen met elk extra $1B in netwerk investering, AT&T werpen van 7.000 banen verder te verrijken haar aandeelhouders en betalen voor aandelen terugkoop.

Persoonlijke Noot

Soms, in een verhaal als deze, zal iemand een pop in en beschuldigen mij van politieke bias. Terwijl ik zal niet doen alsof gebrek aan politieke meningen, het punt hier is niet politiek. Het is ethisch.

Simpel gezegd, ik ben moe van te worden voorgelogen. De belastingverminderingen en netneutraliteit intrekking werden aangeprezen, gerechtvaardigd, en verklaarde nodig omdat de noodzakelijke en kritische impact zou hebben op de totale investeringen en infrastructuur. Maar niets van dat alles gebeurde. Niemand is gestraft. De voorzitter van de FCC heeft geproduceerd geen gegevens op een punt dat eigenlijk gerechtvaardigd zijn claim dat netneutraliteit was een bedreiging voor investeringen in breedband of had geresulteerd in een vermindering van het. (Tenminste, niemand stond op om feitelijke analyse).

We leven in een land waar krachtige hoofden van de grote multi-nationale ondernemingen, met middelen en rijkdom rivaal die van sommige landen mogen vrolijk liegen over hun eigen bedoelingen en de impact van de wetten die schaamteloos het voordeel van hun eigen belangen. Onze politici, in plaats van het dienen als hoeder van de publieke zaak, vallen over zichzelf inschakelen van deze nihilistische gedrag. En iedereen, inclusief al te vaak, leden van de pers — behandelt dit als ‘business as usual’.

Nu Lezen:

  • AT&T Gesleept Door Rivalen Voor het bedriegen van Klanten Over ‘5G’ – Service
  • Verizon Introduceert 5G-Netwerk, Dat niet de ‘Echte’ 5G
  • Verizon niet Versnellen 5G Uitrol, Ondanks de FCC-de Kosten van het