AT&T Planer om å Skyte 7 000 Personer til Tross for skattelettelser, Netto Nøytralitet Opphevelsen

0
8

Når GOP gått skatt reform i 2017, partiet begrunnet sin eierstyring skattelettelser med påstander om at reduksjonene ville øke OSS sysselsetting, lønn, og den generelle økonomien. FCC-på samme måte begrunnet opphevelsen av netto nøytralitet ved å hevde at den strenge reguleringen av trådløse og wireline tjenesten ble hindrer innovasjon, imponerende ødeleggende kostnader, og generelt å skade sjiktet, internett-Leverandører, og mobile tjenesteleverandører i Usa.

Så langt selskaper Ajit Pai og det Republikanske Partiet bøyd over bakover for å hjelpe har ikke akkurat vært returnerer favør. GM planer for å lukke planter og brann 14.000 mennesker. Verizon har ingen plan for å øke 5G investeringer, til tross for Pai ‘ s hevder at oppheving av netto nøytralitet ville føre til ytterligere bedriftsnettverk å bruke. Nå AT&T er angivelig forbereder seg på å skyte 7 000 personer, til tross for at tidligere lovet at skattelettelser og frihet fra tyngende regulering faktisk ville skape arbeidsplasser.

Det AT&T Sa Da

Mai 4, 2017, AT&T administrerende DIREKTØR Randall Stephenson ga et intervju til CNBC å forkynne viktigheten av å kutte skatter og avgifter. “Lavere skatter stasjoner, mer investeringer, flere stasjoner ansettelse, stasjoner større lønn,” sa Stephenson på CNBC Squawk-Boksen. “Alt dette passer sammen.”

Andre valg sitater er: “Hvis du kan ha en skattereduksjon på 35 prosent ned til du plukke ditt nummer, 25 eller 20 prosent — til å tenke at det ikke ville føre til ytterligere investeringer er nonsens. Jeg vet nøyaktig hva AT&T ville gjøre: Vi vil investere mer.”

Her er en virkelig god en:

“Hver milliarder dollar i ekstra investeringen vi gjør er 7,000 andre jobber vi har til å sette på for å sette kapitalen i bakken eller på basestasjoner, og så videre,” sa Stephenson. “Og disse er 7,000 jobber iført hjelm, disse er høyt betalende jobber med gode fordeler. Korrelasjonen er veldig, veldig tett. Hvis vi har å gjøre slike ansettelser og gjøre den slags ansettelse, som driver produktivitet som driver det? Lønnsveksten.” (Uthevelse tilføyd).

AT&T rapportert en $19B skatt nedfallsfrukt i januar 2018, sammen med en ekstra $3B i cash at det hevdet at det ville bruke på nettverket investeringer gjennom 2018. Investeringer i 2017 totalt $21.6 B. i begynnelsen av 2018, AT&T prognose kapitalutgifter på $25B.

Det AT&T Sier Nå

Vi vet ikke hvor mye som AT&T brukt på investeringer for hele året, men i 3. kvartal 2018 selskapet uttalte estimert capex for FY2018 ville være ~$22B. Det er på nivå med hva det brukt i 2017, med ingen økning assosiert med enten GOP skatt regningen eller $20B nedfallsfrukt.

I memo (lekket til Hovedkort og bekreftet ved AT&T), AT&T prøver å smette unna sine egne tidligere uttalelser, hevder at selskapets administrerende DIREKTØR hadde tidligere sagt at $1B i investeringer skaper 7,000 jobber “på tvers av den bredere økonomien.” Men det er ikke sa Stephenson.

I 2017, Stephenson hevdet at Trump skattelettelser ville resultere i AT&T øke sin investering nivåer. Han visste nøyaktig hva AT&T ville gjøre: Det ville investere. At investeringen ville skape arbeidsplasser, ikke “hele den bredere økonomien,” men for AT&T arbeidere. Hard hat jobber, med store fordeler og god lønn. Den slags jobber Amerikanerne ønsker. Den slags jobber en administrerende DIREKTØR som ville dingle foran Amerikanerne til å lage dem synes å støtte en gigantisk skatt kutt og regulatoriske reduksjon for selskaper var en god idé. Den slags jobber du snakker om når du bruker et pronomen som “vi”, som betyr ikke at “Andre selskaper i tillegg til AT&T.”

At&T har tjent rekordresultat for seg selv ved å forskaling callsentre og offshoring arbeidstakere, med en anslått 16,500 jobber tapt siden 2011. Communication Workers of America anslår AT&T eliminert 10,800 posisjoner i det siste året alene.

Bonuser PÅ&T hevdet ble det utbetalt som et resultat av Trump skattelettelser som faktisk ble forhandlet på forhånd med sine fagforeninger og hadde absolutt ingenting å gjøre med GOP skatt regningen. Til tross for løftet om at netto nøytralitet avvikling og skatt kutt ville øke trådløs investeringer, samlet trådløs investeringer antas å ha falt i 2018. Og dette er ikke unikt for AT&T Verizon hevdet også planer om å øke sin egen investering nivåer før du bestemmer deg for ikke å gjøre det.

I stedet for å opprette 7,000 jobber med hver ekstra $1B i nettverket investering, AT&T vil kaste 7,000 jobber for å berike sine aksjonærer og betale for aksjer tilbakekjøp.

Personlig Notat

Noen ganger, i en historie som denne, noen som vil komme inn og anklage meg for politisk bias. Mens jeg vil ikke late som manglende politiske meninger, poenget her er ikke politisk. Det er etisk.

For å si det enkelt, jeg er lei av å bli løyet til. De skattelettelser og netto nøytralitet opphevelsen ble annonsert, begrunnet, og erklærte nødvendig på grunn av nødvendig og avgjørende innvirkning de ville ha på samlede investeringer og infrastruktur. Ingenting av det som skjedde. Ingen blir straffet for det. Leder av FCC har produsert ingen data på et punkt som faktisk begrunnet sin påstand om at netto nøytralitet var en trussel mot bredbånd investering eller hadde resultert i en reduksjon av det. (I det minste ingen som sto opp til faktiske analyse).

Vi lever i et land hvor kraftige hoder av store multi-nasjonale selskaper med ressurser og rikdom som rival at av noen land er det tillatt å ubekymret lyve om sine egne intensjoner og virkningen av lover som åpenlyst favør sine egen interesser. Våre politikere, i stedet for å tjene som voktere av offentlig gode, faller over seg selv for å aktivere denne nihilistisk atferd. Og alle — inkludert, alt for ofte, medlemmer av trykk — behandler dette som business as usual.

Nå Lese:

  • AT&T Dratt Av Rivaler For å Lyve til Kunder Over”, 5G’ – Tjeneste
  • Verizon Lanserer 5G-Nettverket Som ikke Er “Ekte” 5G
  • Verizon ikke Vil Akselerere 5G Utbyggingen, til Tross for FCC-Avgift Reduksjoner