Samsung Galaxy Bok 2-gjennomgang: Overflaten Amatør

0
15

Omtrent to år siden, Microsoft annonserte Windows-10 ville være kompatibel med ARM-prosessorer, inkludert Qualcomm Snapdragon linje av chips funnet i mobiltelefoner. På den tiden skrev jeg at dette ga Microsoft en perfekt mulighet til å produsere den ideelle Surface Pro: en datamaskin som er tynne, lette, alltid er koblet via innebygd LTE, og har enorm batterilevetid. Microsoft har gitt ut flere nye Overflaten datamaskiner siden da, inkludert modeller med innebygd LTE, men det har ennå til å produsere ett drevet av en ARM-brikke i stedet for Intels mer kraft-sultne prosessorer.

Det er der Samsungs nye Galaxy Bok 2 kommer inn. $999 Galaxy Bok 2 er i hovedsak den samme type maskin som Microsofts populære Surface Pro: en tablett med et avtakbart tastatur og penn som går langs hele Windows-10-opplevelse. Men Bok 2 er også en av de nye Alltid Tilkoblet Pc-er som er drevet av Qualcomm Snapdragon 850 prosessor.

På papir, Bok 2 er Surface Pro-jeg har vært på jakt etter: en som alltid tilkoblet, mobil datamaskin som vil vare mer enn en hel dag borte fra en stikkontakt. Men, som tilfellet ofte er, hva som er på papir ikke alltid stille opp med virkeligheten.

6.5

Randen Score