Samsung Galaxy Boek 2 review: het Oppervlak Amateur

0
31

Ongeveer twee jaar geleden kondigde Microsoft aan dat Windows-10 compatibel zou zijn met ARM-processors, waaronder Qualcomm ‘ s Snapdragon lijn van chips te vinden in mobiele telefoons. Op het moment heb ik geschreven, dat deze gaf Microsoft een perfecte gelegenheid voor het produceren van de ideale Oppervlakte Pro: een computer die is dun, licht, altijd verbonden via de ingebouwde LTE, en heeft een enorme levensduur van de batterij. Microsoft heeft een aantal nieuwe Oppervlakte computers sindsdien, met inbegrip van modellen met ingebouwde LTE, maar het heeft toch voor de productie van één aangedreven door een ARM-chip in plaats van de Intel meer op macht beluste processors.

Dat is waar Samsung ‘ s nieuwe Galaxy Boek 2 komt. De $999 Galaxy Boek 2 is in wezen hetzelfde soort machine als Microsoft ‘ s populaire Oppervlakte Pro: een tablet met een afneembaar toetsenbord en de pen die wordt uitgevoerd met de volledige Windows-10 ervaring. Maar het Boek 2 is ook een van de nieuwe Altijd Aangesloten Pc ‘ s die worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 850 processor.

Op papier, Boek 2, is de Surface Pro ben ik op zoek naar: een altijd-verbonden, ultraportable computer die laatste meer dan een volledige dag uit de buurt van een stopcontact. Maar, zoals zo vaak het geval is, wat op papier niet altijd op een lijn met de werkelijkheid.

6.5

Rand Score