Samsung Galaxy Boka 2 granskning: den Yta Amatör

0
13

För ungefär två år sedan meddelade Microsoft att Windows 10 skulle vara kompatibel med ARM-processorer, bland annat Qualcomms Snapdragon linje marker som finns i mobiltelefoner. På den tiden skrev jag att detta gav Microsoft ett perfekt tillfälle att ge den idealiska Surface Pro: en dator som är tunn, lätt, alltid ansluten via inbyggt LTE, och har enorm batteritid. Microsoft har släppt flera nya Ytan datorer sedan dess, inklusive modeller med inbyggt LTE, men det har ännu inte tagit fram en som drivs av en ARM-chip istället för Intels mer makthungriga processorer.

Det är där Samsungs nya Galaxy Bok 2 kommer in. $999 Galaxy Bok 2 är i princip samma typ av maskin som Microsofts populära Surface Pro: en tablet med löstagbart tangentbord och penna som driver hela Windows-10 upplevelse. Men Bok 2 är också en av de nya som Alltid är Uppkopplade Datorer som drivs av Qualcomms Snapdragon-850-processor.

På papper, Bok 2 är Surface Pro som jag har letat efter: en som alltid är anslutna, ultraportabel dator som kommer att pågå i mer än en hel dag borta från ett eluttag. Men, som så ofta är fallet, vad som på pappret inte alltid stämma med verkligheten.

6.5

Gränsen Betyg