Moskou rechter om te beslissen over de uitbreiding van het gezag van de voetballers in de gevangenis voor vechtpartij

0
19

MOSKOU, 5 December. /TASS/. Moskou Tverskoi Rechtbank zal op woensdag beslissen over de verlenging tot 8 februari van het gezag van voetballers Kokorin en Mamayev, belast met voetbalvandalisme en batterij, een woordvoerder van de rechtbank zei TASS.

Lees ook

Moskou politie op kosten van de accu en vandalisme tegen voetballers Mamaev, Kokorin

De hoorzittingen zal beginnen om 11:00 uur Moskou-tijd.

Eerder oordeelde de rechtbank in bewaring FC Krasnodar middenvelder Pavel Mamaev en FC Zenit spits Alexander Kokorin, evenals Kokorin de broer van Kirill en coach Alexander Protasovitsky, na twee vechtpartijen in het centrum van Moskou.

Het eerste incident vond plaats rond 8:30 uur Moskou-tijd, toen ze naar verluidt viel een bestuurder van een Mercedes in de buurt van het Peking Hotel in Moskou.

Ze sloegen de man, in aanvulling op het breken van één van de auto ‘s van windows en het beschadigen van een van de auto’ s de deuren. Na dat, de bende, die ook opgenomen Kokorin de broer van Kirill, gestopt in een café op Bolsjaja Nikitskaya Street in het centrum van Moskou, waar ze vervolgens in elkaar slaan van een directeur van één van de russische handel van het ministerie van afdelingen, Denis Pak.

De politie van Moskou heeft vastgehouden de voetballers op kosten van de accu en voetbalvandalisme. Moskou Tverskoy Rechtbank oordeelde later, in oktober om ze te plaatsen in voorhechtenis bewaring gedurende twee maanden, tot 8 December.