Här Är de Mest Prisvärda Ställen att Leva Med High-Speed Internet

0
23

När antalet människor som distansarbete eller på annat sätt göra en levande på distans har ökat, många tittar på var att leva baserat på faktorer som överkomliga priser i motsats till avståndet från ett centralt kontor. Vi har även sett stater erbjuda incitament för människor att flytta på grund av deras förmåga att arbeta på distans. (Någon som känner för att göra $10.000 i utbyte för att flytta till Tulsa, OK för ett år?) Ookla och Zillow slagit sig ihop för att bygga upp en databas med hem överkomliga priser och fasta, mobila internet-hastigheter. Här är topp resultat.

Chattanooga topplacering är inte förvånande. Chattanooga kommunala bredband har erkänts som den snabbaste i landet, med de högsta kundservice ranking. Dess framgång är därför konservativa organisationer som Comcast, Verizon och Spektrum ALEC har sponsrat lagstiftning i statehouses över hela landet för att slå ner på den kommunala bredband och hindra medlemsstaterna från att bygga det. Shreveport, Kansas City, El Paso, och Pittsburgh runda ut de fem bästa. Det finns även en utökad lista på 25 städer på Speedtest.net visar 21 av de 25 som erbjuder gigabit-tjänsten om du vill ha det (uppenbarligen din förmåga att faktiskt köpa gigabit kommer att bero på hur mycket av staden i fråga omfattas av ISP). Enligt Ookla, hastighet poäng du ser i listan är “viktade mått på betyda att ladda ner och uppladdningshastighet som också anser prestanda vid de lägsta och högsta nivåerna.”

En särskilt anmärkningsvärd sak om denna listan är komplett avsaknad av West Coast städer eller ens någon städer normalt anses vara en del av Västra Texas och Oklahoma är oftast betraktas som en del i Sydväst). I fall av West Coast, problemet är hem priser. Medan internet hastighet i dessa områden är ganska hög, hem priserna är helt enkelt stratosfären.

Det faktum att många av de mest prisvärda städer med bra bredband är i Mellersta, Södra och Sydöstra jives med ihållande rapportering om detta ämne: Stora städer som San Francisco erbjuder enorma ekonomiska möjligheter, men snabbt stigande hyror och kostnader hem har gjort som bor i dem dyra att en allt större andel av den AMERIKANSKA befolkningen. Orsakerna till detta är komplexa, Atlantic diskuteras i denna 2014 artikel. Städer som San Francisco är omringad av geografi och ge lokala husägare organisationer enorm makt att hämmas utvecklingen. Men kombinationen av trender som dessa — bostäder till rimliga priser och hög-hastighet internet — kan, på lång sikt, bidra till att förbättra resultaten i dessa mer prisvärda städer och de arbetstagare som de skulle vilja att tjäna.

(Full disclosure: Både Ookla och ExtremeTech ägs av Ziff Davis. Denna write-up, men var helt och hållet skriven av min avvisande själv, utan inblandning från Ookla, Zillow, eller De Krafter Som.)

Läs nu: Gå Själv Suveräna: Hur man Äger Din Identitet på Internet, Allt om den mörka webben, och hur man använder det, och Facebook-Filer Patent För Exakt den Typ av Spioneri Det Hävdar dock att Det inte Gör.