De russische minister van defensie, de Libische Nationale Leger chief bespreken van veiligheidsvraagstukken

0
37

MOSKOU, 7 November. /TASS/. De russische Minister van Defensie Generaal van de Landmacht Sergei Shoigu heeft een vergadering met de Libische Nationale Leger Hoofd veldmaarschalk Khalifa Haftar, het russische Ministerie van Defensie zei in een verklaring op woensdag.

“Op woensdag, 7 November, het russische Ministerie van Defensie organiseerde een ontmoeting tussen Minister van Defensie Generaal van de Landmacht Sergei Shoigu en Libische Nationale Leger Hoofd veldmaarschalk Khalifa Haftar, De partijen besproken problemen met de beveiliging, gericht op het Midden-Oosten en Noord-Afrika, alsmede de strijd tegen het internationale terrorisme en de manieren om de Libische crisis,” de verklaring leest.

Volgens eerdere rapporten, veldmaarschalk Khalifa Haftar aangekomen in Moskou vergezeld door een delegatie van hoge functionarissen.