Zonne-energie Deel 1: Tips voor het Plannen van een Succesvol Project

0
33

Er zijn veel goede redenen om zonnepanelen te installeren. We zijn niet van plan om alle voor-en nadelen in dit artikel, maar als je hebt besloten om voorwaarts te gaan of op zoek zijn naar hulpmiddelen om u te helpen bij die beslissing te maken, bieden wij een aantal hard-verdiende lessen te volgen van onze eigen ervaringen, en die van vele anderen door de jaren heen, dat kan u helpen om van uw project een succes te maken.

Het Doen Van Uw Eigen Financiële Analyse

Op basis van uitgebreide ervaring kan ik vrij veel garanderen dat wanneer u contact opneemt met een zonne-energie bedrijf om een schatting te krijgen, het zal een pitch op nul uit uw energierekening en een mooie, grafisch verbeterd, analyse, waaruit blijkt dat u zal redden van een biljoen dollar over een toekomstige periode. Mijn eerste probleem is er is geen reden om te geloven nul uit uw energierekening is het juiste bedrag van zonne-energie te installeren. Zeker, het is een voor de hand liggende doel, en de manier waarop de netto-meting werkt kan geven u de meeste besparing. Maar je zou ook willen beginnen met een cash budget, of een deel van uw dak u bereid bent te implementeren, of een ander project grootte waaraan je de voorkeur. Dus je kan hebben om een beetje in en ontvang een offerte voor het formaat van het gewenste systeem.

Evenzo, terwijl de terugverdientijd prognoses zien er vaak geweldig, ze komen met veel aannames. Ten eerste, ze gaan uit van een bepaalde jaarlijkse productiviteit van uw panelen. Als het bedrijf nog niet op uw dak (of op uw site als u een veld gepland) te evalueren schaduw, nemen hun eerste analyse met een korreltje zout. Google Earth is verbazingwekkend, maar het meest voorkomende instrument dat wordt gebruikt door zonne-sales teams, het is slechts een benadering.

Volgens deze vrolijke voorstel, kan ik bespaar $127K door het laten vallen van wat geld op zonne-energie nu. Echter, veel van de lastige veronderstellingen gaan de nummers die u in een zonne-voorstel, dus het beste moment om je eigen huiswerk

Elke solar bedrijf heeft zijn eigen aannames over zowel de productiviteit en de verwachte snelheid van elektrische utility toename van de kosten. Een van hen zou zelfs goed zijn, maar je kan eenvoudig vergelijken van appels en sinaasappels als verschillende bieders op uw project hebben verschillende uitgangspunten. Ik beveel het bouwen van uw eigen eenvoudige spreadsheet gebaseerd op de kilowatt elke verkoper een bod en de totale kosten, samen met de federale en andere belastingkredieten u mogelijk in aanmerking voor, evenals de gemiddelde kosten van elektriciteit. Als je echt gung-ho, kunt u proberen aan te passen aan de tijd van de dag en voor de effecten van Tijd (GBV) meting dat je waarschijnlijk zult krijgen met zonne-energie, maar dat kan een ontmoedigende taak zijn.

Evenzo, zou ik sceptisch ten opzichte van de ramingen voor de toename in elektrisch tarieven. Vooral omdat vele biedingen zijn niet toegestaan voor de rente die u zou kunnen verdienen op het geld dat je in de zonne-als je gewoon betalen met uw energierekening en het bankwezen de rest van het geld. Dus ik gebruik gewoon onze huidige energierekening en ontvang een eenvoudige terugverdientijd door de verdeling van de netto kosten (na belastingen credit) van het systeem door de kosten van de elektriciteit die het genereert (KW geïnstalleerd keer een rendement nummer bespreken we verder naar beneden, verdeeld door een gemengd utility kosten per KWH).

Het uitzoeken van uw Zonne-energie-Efficiëntie met Behulp van de Project Zonnedak

Gelukkig, er is een gemakkelijk te gebruiken, gratis, instrument voor het schatten van uw potentiële zonne-output — Google ‘ s Project Zonnedak. Het maakt gebruik van een model van uw dak en de hoogte van de omringende bomen van Google Earth dataset en combineert dit met de typische jaarlijkse weer te spugen een verwacht aantal KWH per jaar. Het is zeker niet perfect, als dak van de grootte en de boom hoogte schattingen zijn niet altijd plek op, maar het geeft u een goed beeld van wat je kunt verwachten. Nog beter, het zal een snelle berekening die rekening houdt met de waarschijnlijke verkoopprijs, Federale belastingvermindering, mogelijke staat en lokale credits, en andere voordelen. Project Zonnedak maakt gebruik van een redelijke 2,2 procent geschat inflatiecijfer voor uw energierekening, en 4 procent discontering voor de berekening van de Netto Contante Waarde, zowel van die mooi zijn conservatief.

Als vooruitstrevende Thomas Jefferson was vandaag de dag leven, Project Zonnedak berekent hij kon opslaan $30K de komende jaren met een enorme 21.5 KW zonnepaneel op het dak van Monticello.

In onze specifieke situatie, we zijn zeer gelukkig als we weer veel zon en een unshaded dak. Project Zonnedak schat dat we voor iets meer dan 1.800 uur “piek zonne-energie” (tijden bij 1000 watt per vierkante meter van zonne-straling op onze dak) per jaar. Dus elke KW geïnstalleerd zal genereren dicht bij 1800 KWH per jaar. Er zijn inefficiënties in het systeem, natuurlijk, maar ze zijn een stuk kleiner dan wanneer we de installatie onze eerste zonne-array 15 jaar geleden. Zo ver als het berekenen van besparingen, is de volgende stap van het model van uw energieprijs. Onze hulpprogramma voor tarieven zijn enorme, iets als $.30 gemengd per KWH (zelfs met TOU-meting). Dus in het algemeen, elke KW geïnstalleerd is de moeite waard tussen $500 en $600, – per jaar

Project Schuifdak doet een vrij goed werk van de schatten van uw elektrische tarieven, gebaseerd op openbare databases. Als je eenmaal hebt gezien alle feiten, zal het uitspugen van een gemiddelde kostprijs voor een zonne-installatie van de grootte die u opgeeft in uw regio, samen met een raming van de te besparen op uw elektriciteitsrekening. Mijn enige probleem met Project Zonnedak is dat deze cijfers zijn verborgen, en ik zie geen manier kunt u levering van uw werkelijke elektrische prijzen of offertes van aannemers.

Project Zonnedak is nauwelijks onfeilbaar. Het verteld zou hebben Thomas Edison die hij alleen kon installeren van een schamele 176 vierkante meter aan zonnepanelen, ondanks zijn uitgestrekte set van lab gebouwen.

In ons geval zijn we in een gebied van hoge kosten (Noord-Californië) met een grote vraag naar zonne-energie, dus biedingen hebben de neiging om premium prijzen tussen de $3 en $4 per watt, afhankelijk van het dak, de grootte van de installatie, enz. Dat betekent dat het gebruik van mijn eenvoudige spreadsheet, en de gegevens van een aantal citaten voor huizen in onze buurt, de terugverdientijd ligt tussen de 5 en 7 jaar, met een aantal zeer high-end-installateurs biedingen te komen met paybacks zo lang als 9 jaar. Mijn nummers zijn een goede match met de eenvoudige schattingen gegeven door de Project Zonnedak. Hier nogmaals, het is aan u of u het resultaat is een goede investering financieel voor u, of gewoon iets wat je wilt doen, of het teveel gedoe is. Dat is uw oproep.

Houd in gedachten dat ongewone dak configuraties of het speciale dak oppervlakken, zoals tegels kunnen ook meer kosten. Het spreken van de daken, in veel gevallen installateurs zullen geen panelen op hout schudden daken, en het niet veel zin om een grote reeks van panelen op een dak je zult binnenkort worden vervangen. Zo wilt u misschien op zoek naar een bedrijf dat kan volledige verantwoordelijkheid nemen voor zowel uw zonnepanelen en uw dakbedekking werk.

Zonne-Energie Kost Minder Dan U Denkt

Een aantal anderen op de ExtremeTech personeel live back-Oosten en sceptisch zijn dat zonne-energie zou betalen voor hen. Echter, het is absoluut de moeite waard, aangezien in sommige staten, en sommige programma ‘s, is er een vrij grote kredieten beschikbaar — in sommige gevallen zo groot als het landelijk 30 procent van de Federale Tax Credit’ — terwijl hier in Californië, de meeste van de krediet-geld is opgedroogd.

Bijvoorbeeld, gelukkig voor de late Thomas Alva Edison, hij zou worden in een gebied (het Noorden van New Jersey) met extra credits beschikbaar voor zonne-installaties:

Project Zonnedak ziet de Edison in aanmerking komen voor extra credits op basis van zijn lab.

Het plaatsen van en het Selecteren van de Panelen

Een van de grootste verrassingen voor mij bij het uitwerken van de plaats van de panelen is dat de exacte hoek op waar ze in geplaatst zijn niet zeer kritisch. Als uw dak is geneigd op, hebben ze plat op het dak is een low-profile manier om te gaan. Als uw dak is ergens tussen Zuidoost en Zuidwest, is het waarschijnlijk dicht genoeg zodat probeert om de hoek van het dak panelen sommige andere richting is waarschijnlijk niet de moeite waard.

Terwijl we op het onderwerp, er zijn een paar van de zonne-dak opties langzaam in opkomst. Tesla is verschrikkelijk achter op het schema en veel duurder dan het bedrijf laat op, maar op een bepaald punt zou kunnen zijn concurrerend. Ook DuPont heeft een licentie v3 van de zonne-dakshingles om Echte Goederen, als RGS Powerhouse. Ze zien er echt veelbelovend uit en als je kunt wachten een jaar misschien een goede optie. Maar ze zijn nog in een vroeg stadium dat ze zelfs nog niet gereageerd op mijn e-mails te krijgen op hun vroege interesse lijst.

Als aan de selectie van panelen, het goede nieuws is dat er veel van de mogelijkheden. Zelfs de tarieven nog niet vertraagd dingen naar beneden, als ze niet verhogen van de prijs van het project te veel en er zijn tal van panels, die op andere plaatsen dan het vasteland van China. Als u bang bent dat ziet, krijg panelen die zijn allemaal zwart. Als u beperkte ruimte op het dak, meer betalen voor een maximale efficiëntie panelen misschien de moeite waard. Anders dan dat, zorg ervoor dat het is een betrouwbare leverancier met een uitstekende garantie.

Gelukkig zijn er tal van sites met gedetailleerde informatie over de verschillende producten. Vrienden van mij die kosten gevoelig, maar hebben veel ruimte op het dak zijn momenteel gedeeltelijk aan de Canadese Zonnepanelen. Panasonic, LG en vooral SunPower zijn top-rated merken voor de meeste residentiële projecten, met SunPower is de meest efficiënte. Het bedrijf gebruikten we 15 jaar geleden, Astropower, werd een deel van GE, dat het afsluiten van hun zonne-paneel eenheid kort daarna. Voor ons huidige project, we gaan met G5 Hanwha V. Cel panelen. We hebben een goede prijs op hen en Hanwha is een gerespecteerde paneel leverancier in de wereld, en zijn een en hoek in de AMERIKAANSE markt. De G5-panelen, in het bijzonder, hebben een goed rendement. De lengte van de garantie kan ook belangrijk zijn voor u, dus dat is iets anders toe te voegen in uw vergelijking.

Twee van mijn eigen favorieten zijn EnergySage en Real Goods Solar. Energie Salie kan je binden in offertes van installateurs en Echte Goederen zal verkopen u hele DIY-systemen, maar los van dat ze beide bieden een schat van informatie (dat is alles wat ik heb gebruikt ze voor, en ik heb geen verbinding met hen).

Een Korte Cursus over Omvormers en Batterijen

Je niet kan leren, de meeste van deze van uw zonne-sales rep, dus hier is een openbare dienst. Er zijn in principe drie manieren om de architect uw residentiële zonne-energie. De eerste, en meest trendy, is het gebruik van panelen met geïntegreerde micro-omvormers. Elk paneel in deze systemen zet zonlicht om alle de weg naar AC, klaar om de macht van uw huis of druk terug op de grid. Ze hebben het voordeel dat elke cel apart, dus het verliezen van een paneel laat de rest intact. Enphase lijkt de leider in dit segment. De nadelen kunnen worden de kosten (niet goedkoop) en dat ze niet integreren met back-up batterijen.

De tweede optie is iets zoals Zonne-Rand, die de macht heeft optimizers op elk paneel, waardoor u het voordeel van het hebben van elk paneel geïsoleerd — van het het dus een grijs paneel niet verknoeien door het systeem, maar het systeem kan ook gebruikt worden met een back-up batterij als de Powerwall van Tesla of de LG Woningen.

Ten slotte kunt u gebruik maken van een traditionele string omvormer. Dat is de laagste kosten, maar als een paneel in de schaduw of gebrekkig zijn, is de hele string kan in gevaar worden gebracht. Om eerlijk te zijn, niemand in onze omgeving nog wil praten over mensen, maar er zijn genoeg rond in de meer afgelegen locaties. In ons geval hebben we een 15-jaar-oude Trace/Xantrex string omvormer op onze oudere zonne-installatie die is nog steeds puffend langs. Als onderdeel van onze huidige project, het zal worden aangepast naar een externe locatie, waar het opnieuw kan worden gebruikt.

Op batterijen, tenzij je iemand vinden die zal werken met een klassieke omvormer als een Outback of een batterij systeem add-on zoals aangeboden door Schneider, u mag niet in staat zijn om het gebruik van de traditionele kosten-effectieve oplossingen zoals AGM lood-zuur batterijen. Alle installateurs ik heb contact opgenomen met kort alleen gebruik wilt maken van de nieuwere, en veel duurder, Lithium-Ion batterijen. Geen wilde eens kijken naar onze bestaande AGM accubank. De nieuwe accu ‘ s zijn een veel beter product, zodra je ze koopt, en kan worden gebruikt voor het in de tijd verschuiven van de macht aan arbitrage TOU meting, maar ze hebben de neiging om te beginnen op $10K en tot geïnstalleerd prijs. Ik vermoed dat dat zal gaan veranderen vrij snel, als hogere volumes helpen bij het verlagen van de prijzen, maar nu is zelfs bij de huidige prijzen, al de hele home-accu ‘ s zijn moeilijk te vinden of terug besteld. Merk op dat LG maakt eenheden kleiner is dan de 10KWH versie die u momenteel kunt kopen, maar ze worden niet verkocht in de VS nog niet.

Credit: Getty Images

Kies een Gerenommeerde Zonne-Bedrijf Dat Kan Doen Wat Je Nodig hebt

Als u zich in een gebied dat wordt een veel zon of heeft de grote kortingen op zonne-energie, bent u waarschijnlijk overstelpt met advertenties voor zonne-energie bedrijven. Ze zijn absoluut, absoluut, niet gelijk gemaakt. Uw eigen onderzoek te doen op hen. Yelp is een voor de hand liggende plaats om te beginnen, zoals het Better Business Bureau website. Als je de stad heeft een soort van gemeenschap mailinglijst of forum, reiken en vragen. Vergelijk notities met anderen gaan door het proces. Er zijn sites zoals solarreviews.com waar u kunt zien een verscheidenheid van installateurs en hun ratings, maar ik zou nooit vertrouwen op een enkele site, want het is moeilijk om te weten wat hun voorkeur is, hoe ze omgaan met bedrijven afhankelijk van sponsoring, etc. Elk bedrijf heeft een paar 1-sterren-recensies, maar als je ze te lezen en ze hebben een verontrustende thema of lijken te passen aan uw situatie, wilt u misschien om te sturen duidelijk.

U zult ook willen ervoor zorgen dat uw keuze kunt doen, dat werk je nodig hebt. Ze hebben een reputatie voor het verzorgen van dure dakpannen? Kunnen ze binnen strakke deadlines? Zijn hun output schattingen correct? Kunnen ze ook doen wat re-dakbedekking u nodig heeft en het projectmanagement van de gehele inspanning? Zijn ze waarschijnlijk in het bedrijfsleven, en wanneer je moet ze opzoeken in 10 of 20 jaar om iets op te lossen? Ieders prioriteiten zijn anders, dus denk na over uw eigen als u evalueren.

Lokaal, vonden we drie bedrijven dat voldeed aan onze wensen: Kobalt Macht, Semper Solaris, en Ilum Zonne-energie. Onze keuze is tussen hen is een voorbeeld van hoe elk project is anders. Kobalt heeft geen eigen dakdekkers en we moesten dakbedekking. Ze hebben ook de neiging om behoorlijk prijzig. Semper gaf ons een solide schatting, maar vanaf het eerste contact, we gewoon niet het vertrouwen hebben dat ze het echt begrepen onze totale project en behoeften. Ilum Zonne aangeboden dakbedekking, zonne-energie, en een paar mooie-ernstige technische project-medewerkers die beschikbaar zijn om te sorteren door problemen op paneel plaatsing, omvormer keuze, en het totale ontwerp van het systeem, terwijl wij het werk met hun sales team.

Stay Tuned voor Deel 2 als We de uitrol van Ons Project

Het hebben gedaan zonne-energie projecten mezelf eerder gedocumenteerd hoe soortgelijke projecten ging voor vrienden, en onderzocht de resultaten van vele buren en collega’ s inspanningen, het advies dat we hebben geleverd, heeft hier zeker getest in de echte wereld. Maar we hebben nog een test komen. Implementatie van onze huidige 7,5 KW-systeem. Het zal ontvouwen in de komende paar maanden en we zijn terug met een update over hoe het werkt. Blijf op de hoogte. In de tussentijd, sinds ervaringen variëren enorm, afhankelijk van waar je in het land bent en uw budget en prioriteiten, laat het ons dan weten over je ervaringen in de comments.

Nu Lees: Californië de nieuwe zonne-energiecentrale is eigenlijk een death ray-dat is de verbranding van vogels mid-vlucht, Tesla Zal de Verkoop van de Powerwall-en Zonne-Dak in het Depot van het Huis, en Zonne-Wegen Officieel Zuigen.

Top image credit: Getty Images