HP Voorteken Mindframe headset review: staying cool is niet genoeg

0
21

Het ontwerpen van gaming accessoires is dus niet geheel nieuw terrein voor HP, maar het bedrijf Voorteken Mindframe headset is vrij bijzonder, want het is een enkel-USB-headset levert 7.1 virtuele surround sound, terwijl ook het koelen van uw oren.

Het Voorteken Mindframe headset kost $199 — dat is een hoge prijs voor een niet-draadloos, USB-headset alleen — en het heeft kleine thermo-elektrische koelboxen naast aluminium platen in elke oorschelp die zijn belast met de taak af te koelen van het interieur van beide kopjes. HP noemt dit tech “FrostCap.” Er zijn vele scenario ‘ s waar koeling hoofdtelefoon kan van pas komen: LAN evenementen, warmere klimaten, of gewoon uw dagelijkse marathon gaming stream. Zelfs als je alleen geneigd tot het hebben van zweterige oren bij het dragen van gesloten hoofdtelefoon, de koelende werking kan verminderen het ongemak.

De Mindframe is een experiment dat toont belofte, maar de huidige uitvoering te kort schiet.

4

Rand Score