HP Omen Mindframe headsettet anmeldelse: bor kult er ikke nok

0
30

Å designe gaming tilbehør som ikke er helt nye bakken for HP, men selskapets Omen Mindframe headsettet er ganske spesiell fordi det er en USB-bare hodetelefoner som leverer virtuell 7.1 surround lyd, samtidig som kjøling ørene.

The Omen Mindframe headsettet koster $199 — som er en høy pris for en ikke-trådløs USB-bare hodetelefon — og det har lite termoelektrisk kjølere ved siden av aluminium plater i hvert øre cup som har til oppgave med kjøling av interiør både kopper. HP kaller dette tech “FrostCap.” Det er tonnevis av scenarier der kjøling hodetelefoner kan komme godt med: LAN-arrangementer, varmere strøk, eller bare dagligdagse marathon gaming stream. Selv om du bare er tilbøyelige til å ha svett i ørene når iført lukket hodetelefon, kjølende effekt kan redusere ubehag.

Den Mindframe er et eksperiment som viser løftet, men dagens kjøring kommer til kort.

4

Randen Score