Gå Solenergi-Del 1: Tips for å Planlegge et Vellykket Prosjekt

0
32

Det er mange gode grunner til å installere solcellepaneler. Vi kommer ikke til å dekke alle fordeler og ulemper i denne artikkelen, men hvis du har besluttet å gå fremover eller er på jakt etter verktøy som kan hjelpe deg å ta denne avgjørelsen, vi tilbyr noen hardt opptjente erfaringer fra våre egne erfaringer, og de mange andre i løpet av årene, som kan bidra til å gjøre prosjektet til en suksess.

Gjør Din Egen Finansiell Analyse

Basert på lang erfaring jeg kan ganske mye garantere at når du tar kontakt med en solenergi-selskapet for å få et anslag, vil det inkludere en pitch til null ut strømregninga og et fancy, grafisk forbedret, analyse, som viser at du vil lagre en zillion dollar over en fremtidig periode. Min første problemet med dette er at det er ingen grunn til å tro sikte deg ut strømregningen er den rette mengden av solenergi å installere. Jada, det er et åpenbart mål, og måten netto måling fungerer kan gi deg den mest besparelser. Men du kan også være lurt å starte med et kontant budsjett, eller et område av ditt tak du er villig til å distribuere, eller noen andre prosjekt størrelse som du foretrekker. Så du kan ha for å presse tilbake litt og få et tilbud for størrelsen av det systemet du ønsker.

På samme måte, mens payback anslagene ofte ser kjempebra, de kommer med mange forutsetninger. Først, de anta en viss årlig produktivitet for din paneler. Hvis selskapet ikke har vært på taket (eller på nettstedet ditt hvis du har en solenergi feltet planlagt) for å evaluere skyggelegging, ta sine innledende analyse med en klype salt. Google Earth er fantastisk, men som det mest vanlige verktøyet brukes av solenergi salg lag, det er bare en tilnærming.

I henhold til denne muntre forslaget, kan jeg spare $127K ved å slippe noen kroner på solenergi nå. Imidlertid, mange av vanskelige forutsetninger gå inn i tallene du får i en solar forslag, så best å gjøre dine egne lekser

Hver solar selskap har sine egne antagelser om både produktivitet og anslått pris på elektrisk verktøy kostnadene øker. En av dem kan til og med være riktig, men du kan lett sammenligne epler og appelsiner om ulike tilbydere på prosjektet har ulike forutsetninger. Jeg anbefaler å bygge din egen enkle regneark basert på kilowatt hver leverandør bud og den totale kostnaden, sammen med føderale og andre skattefradrag du kan kvalifisere deg for, så vel som den gjennomsnittlige kostnaden av elektrisitet. Hvis du er virkelig gung-ho, kan du prøve å justere for tiden på dagen og imøtekomme virkninger av Bruk (VFB) – måling at du vil sannsynligvis få med sol, men det kan være en skremmende oppgave.

På samme måte, vil jeg være skeptisk til anslag for økning i elektrisk priser. Spesielt siden mange bud ikke tillat for den interesse du kan tjene på penger du putter inn i solar hvis du var bare å betale strømregningen og banktjenester resten av pengene. Så jeg bare bruke vår nåværende elektriske regningen og få en enkel tilbakebetalingstid ved å dividere netto pensjonskostnad (etter skatt kreditt) av systemet av kostnaden av elektrisitet genererer (KW installert ganger en effektivitet nummer vil vi diskutere videre ned, delt av en blandet utility kostnad per KWH).

Å finne ut av Solenergi Effektivitet ved Hjelp av Project Soltak

Heldigvis, det er en lett-å-bruke, gratis, et verktøy for å estimere den potensielle solar — utgang- Googles Prosjekt Soltak. Den bruker en modell av ditt tak og høyde av rundt trær fra Google Earth datasettet og kombinerer det med typiske årlige været for å spytte ut en forventet antall KWH per år. Det er definitivt ikke perfekt, som tak størrelse og trær høyde estimater er ikke alltid få øye på, men det gir deg en følelse av hva du kan forvente. Enda bedre, vil det gjøre en rask anskaffelseskost beregning som tar hensyn til den sannsynlige veiledende pris, Føderal Skatt Kreditt, potensielle statlige og lokale studiepoeng, og andre fordeler. Prosjektet Skyves bruker en rimelig 2,2 prosent anslått prisvekst for din strømregning, og 4% diskontering for å beregne nåverdien, som begge er pent konservative.

Hvis fremtidsrettede Thomas Jefferson var i live i dag, Prosjekt Soltak beregner han kunne spare $30K i årene som kommer med en massiv 21.5 KW solcellene på taket av Monticello.

I vår situasjon, vi er ganske heldige som vi får massevis av sol og har en unshaded taket. Prosjektet Skyves anslår at vi får bare mer enn 1.800 timer av “peak solar” (ganger når 1000 watt per kvadratmeter av solstråling som treffer våre taket) hvert år. Så hver KW installert vil generere nær 1800 KWH per år. Det er ineffektivitet i systemet, selvfølgelig, men de er ganske mye mindre enn når vi installert vår første solar array for 15 år siden. Så langt som beregner besparelser, det neste trinnet er å modellere din verktøyet priser. Våre verktøy priser er massiv, noe som $.30 blandet per KWH (selv med VFB-måling). Så samlet, hver KW installert er verdt mellom $500 og $600 per år

Prosjektet Skyves gjør en ganske god jobb med å beregne din elektriske priser, basert på offentlige databaser. Når du har gitt den til alle omstendigheter, det vil spytte ut en gjennomsnittlig kostnad for en solar installere på den størrelsen du angir i ditt område, sammen med estimerte besparelser på strømregningen. Min eneste gripe med Prosjektet Skyves er at disse tallene er skjult, og jeg ser ikke noen måte du kan levere den faktiske elektriske priser eller tilbud fra entreprenører.

Prosjektet Skyves er neppe ufeilbarlig. Det ville ha fortalt Thomas Edison at han bare kunne installere en ussel 176 kvadratmeter av solcellepaneler, til tross for sin viltvoksende sett av lab bygninger.

I vårt tilfelle at vi er i en høy-pris-området (Nord-California) med en stor etterspørsel etter solvarme, så bud har en tendens til å bli premium koster mellom $3 og $4 per watt, avhengig av taket, installasjon størrelse, etc. Det betyr at ved hjelp av min enkle regneark, og data fra en rekke sitater for husene i området vårt, payback er mellom 5 og 7 år, med noen veldig-high-end montører bud som kommer inn med tilbakebetalingen så lenge som 9 år. Mine numre var en ganske bra kamp, med den enkle anslag gitt av Prosjektet Soltak. Her igjen, er det opp til deg om resultatet er en god økonomisk investering for deg, eller rett og slett noe du ønsker å gjøre, eller for mye av en problemfri. Det er ditt kall.

Husk at uvanlig taket konfigurasjoner eller spesialitet takflatene som fliser kan også koste mer. Snakker av tak, i mange tilfeller montører vil ikke sette paneler på tre riste tak, og det gjør ikke for mye fornuftig å sette et stort utvalg i paneler på et tak, vil du bli byttes snart. Så det kan være lurt å se etter et selskap som kan ta fullt ansvar for både solenergi og taktekking arbeid.

Gå Solenergi Kan Koste Mindre Enn Du Tror

Noen andre på ExtremeTech ansatte live tilbake Øst og er skeptisk til at solenergi vil lønne seg for dem. Men, det er absolutt verdt å sjekke, i noen stater, og noen verktøy, har relativt store studiepoeng tilgjengelige i noen tilfeller så stor som den landsomfattende 30 prosent Føderal Skatt Kreditt — mens her i California, de fleste av kreditt penger har tørket opp.

For eksempel, heldigvis for sent Thomas Alva Edison, ville han være i et område (Nordlige New Jersey) som har ekstra studiepoeng tilgjengelig for solar installasjoner:

Prosjektet Skyves ser Edison ville være kvalifisert for ytterligere studiepoeng basert på hans lab beliggenhet.

Plassering og Valg av Paneler

En av de største overraskelser for meg når du arbeider ut hvor du skal plassere paneler er at den nøyaktige vinkelen der de er plassert er ikke ekstremt kritisk. Hvis taket er tilbøyelig til alle, å ha dem flate på taket er en lav-profil veien å gå. På samme måte, hvis taket er et sted mellom Sørøst og Sørvest, og det er trolig nær nok til at du prøver å vinkle på taket, paneler noen andre retningen er sannsynligvis ikke verdt det.

Mens vi er på emnet, det er et par av solenergi taket valg sakte dukker opp. Tesla er fryktelig forsinket og mye dyrere enn selskapet kan på, men på et tidspunkt kan være konkurransedyktige. På samme måte, DuPont har lisensiert v3 av sin solenergi taket helvetesild til Ekte Varer, som RGS Drivkraft. De ser virkelig lovende, og hvis du kan vente et år kan være et godt alternativ. Men de er fortsatt på et så tidlig stadium at de ikke engang har svart på min e-post for å komme på deres tidlige interesse listen.

Som å velge paneler, den gode nyheten er at det finnes en rekke gode valg. Selv tariffer ikke har bremset ned ting som de ikke øke det totale prosjektet pris for mye, og det er nok av paneler laget andre steder enn i Kina. Hvis du er bekymret for ser ut, få paneler som er alt svart. Hvis du har begrenset tak plass, betale mer for maksimal effektivitet paneler kan være verdt det. Annet enn det, sørge for at det er en anerkjent leverandør med en god garanti.

Heldigvis, det er massevis av nettsteder med detaljert informasjon om alle de ulike produktene. Venner av meg som er kostnadseffektive følsom, men har massevis av plass på sine taket er i dag delvis til den Kanadiske Solcellepaneler. Panasonic, LG og spesielt SunPower er populære merker for de fleste boligprosjekter, med SunPower å være den mest effektive. Selskapet brukte vi 15-år siden, Astropower, ble en del av GE, som slår sine solenergi panel enhet kort tid etterpå. For vårt nåværende prosjekt, vi kommer med G5-Hanwha Q. Celle paneler. Vi fikk en god pris på dem og Hanwha er en respektert panelet leverandør over hele verden, og er en opp og comer i det AMERIKANSKE markedet. G5 paneler, i særdeleshet, har god effektivitet. Lengden på garantiperioden kan også være viktig for deg, så det er noe annet å legge inn dine sammenligningen.

To av mine egne favoritter er EnergySage og Ekte Varer Solenergi. Energi Salvie kan knytte deg til sitater fra montører og Ekte Varer vil selge deg hele DIY-systemer, men atskilt fra at de begge gir et vell av informasjon (som er alt jeg har brukt dem for, og jeg ikke har noen tilknytning til dem).

Et Kort Kurs på Invertere og Batterier

Du vil ikke lære mest av dette fra din solar sales rep, så her er det som en offentlig tjeneste. Det finnes i hovedsak tre måter å utforme din bolig solenergi. Den første, og mest trendy, er ved hjelp av paneler med integrert mikro-omformere. Hvert panel i disse systemene konverterer sollys hele veien til AC, klar for å slå huset eller trykk tilbake på nettet. De har den fordelen at hver celle er atskilt, slik at det å miste en panelet forlater resten intakt. Enphase synes å være ledende i dette segmentet. Ulempene kan være kostnaden (ikke billig) og de ikke integrere med backup-batterier.

Det andre alternativet er noe som Solceller Edge, som har power optimizer på hvert panel, noe som gir deg fordelen av å ha hvert panel isolert, slik at en skyggelagt panelet ikke rote opp i systemet, men systemet kan også brukes med en backup-batteri som Powerwall fra Tesla eller LG Bolig.

Til slutt, kan du bruke en tradisjonell string inverter. Det er den laveste prisen, men hvis ett panel som er skyggelagt eller defekt, hele string kan være kompromittert. For å være ærlig, ingen i vårt område selv ønsker å snakke om dem, men det er nok rundt i mer avsidesliggende steder. I vårt tilfelle har vi en 15-år-gamle Spor/Xantrex string inverter på våre eldre solar installer det er fortsatt tøffer sammen. Som en del av vårt nåværende prosjekt, vil det bli re-tenkt til en ekstern plassering der det kan brukes på nytt.

På batterier, med mindre du kan finne noen som vil jobbe med en klassisk inverter som en Outback eller et batteri system add-on som tilbys av Schneider, kan du ikke være i stand til å bruke tradisjonelle kostnadseffektive løsninger som GENERALFORSAMLINGEN bly-syre batterier. Alle installatører jeg har kontaktet nylig bare ønsker å bruke den nye, og mye dyrere, Litium-Ion-batterier. Ingen ønsket å engang se på vår eksisterende AGM batteri bank. Den nye batterier er et mye bedre produkt når du kjøper dem, og kan brukes til gang-å flytte makt til arbitrasje TOU-måling, men de har en tendens til å starte på $10K og opp installert pris. Jeg mistenker at vil starte med å endre seg ganske snart, som høyere volumer bidra til å redusere priser, men akkurat nå selv på dagens priser, alle hele hjem batterier er vanskelig å finne eller tilbake bestilt. Vær oppmerksom på at LG gjør enheter som er mindre enn 10KWH versjon du kan nå kjøpe her, men de er ikke selges i norge ennå.

Kreditt: Getty Images

Velg en Hederlig Solenergi-Selskapet Som Kan Gjøre Hva Du Trenger

Hvis du er i et område som blir mye sol eller har store rabatter på solenergi, er du sannsynligvis deluged med annonser for solar selskaper. De er helt definitivt ikke skapt like. Gjør din egen forskning på dem. Yelp er et åpenbart sted å starte, så er Better Business Bureau nettstedet. Hvis byen har noen slags community-postliste eller forum, komme ut og be. Sammenligne notater med andre som går gjennom prosessen. Det er områder som solarreviews.com der kan du se et utvalg av montører og deres karakterer, men jeg vil aldri stole på et enkelt område, så det er vanskelig å vite hva deres fordommer er, hvordan de behandler selskaper avhengig av sponsing, etc. Hvert selskap vil ha noen 1-stjerners vurderinger, men hvis du leser dem, og de har en urovekkende tema eller synes å gjelde for din situasjon, kan du ønsker å styre klar.

Du vil også ønsker å være sikker på at dine valg kan gjøre at arbeidet du trenger. De har et rykte for å ta vare på dyre takstein? Kan de jobbe innenfor korte tidsfrister? Er deres utgang estimater korrekt? Kan de også gjøre hva re-taktekking du trenger, og prosjekt som administrerer hele innsats? Er de sannsynligvis til å være i bedrift når du trenger å lete dem opp i 10 eller 20 år for å fikse noe? Alle prioriteter er forskjellige, så tenk på din egen som du vurderer.

Lokalt, fant vi tre selskaper som oppfylte våre behov: Kobolt Makt, Semper Solaris, og Ilum Solenergi. Vårt valg mellom dem er et eksempel på hvordan hvert prosjekt er forskjellig. Kobolt ikke har sin egen taktekkere og vi trengte taktekking. De har også en tendens til å være ganske kostbar. Semper ga oss en solid anslå, men fra vår første kontakt, vi hadde bare ikke har tillit til at de virkelig har forstått vårt overordnede prosjektet og behov. Ilum Solar tilbys taktekking, solenergi, og noen ganske-alvorlige tekniske prosjekt ansatte som har vært tilgjengelig for å sortere gjennom saker på panelet plassering, inverter valg, og generell system, design, samtidig som vi jobber med deres salgsteam.

Stay Tuned for Del 2 som Vi Ruller Ut Vårt Prosjekt

Etter å ha gjort solar prosjekter meg selv tidligere, dokumentert hvordan lignende prosjekter gikk for venner, og forsket på resultatene av mange naboer ” og kollegaers innsats, råd vi har gitt her har definitivt blitt testet i den virkelige verden. Men vi har en annen test som kommer opp. Distribusjon av våre nåværende 7,5 KW system. Det vil være som utspiller seg over de neste par måneder, og vi kommer tilbake med en oppdatering på hvordan det funker. Stay tuned. I mellomtiden, siden erfaringene varierer vilt basert på hvor du er i landet og ditt budsjett og prioriteringer, kan du fortelle oss om dine opplevelser i kommentarfeltet.

Nå Lese: California ‘ s nye solar power plant er faktisk en død ray som er incinerating fugler midten av fly, Tesla Vil Selge sin Powerwall og Solenergi Taket i Home Depot, og Solar Veier Offisielt Suge.

Øverste bilde credit: Getty Images